Op deze manier heb je dirty talk via de telefoon

CREDITS: Thom Holmes | Unsplash

De gesprekken via je telefoon met die ene meid zijn wel prima, maar de spanning is nergens terug te vinden. Terwijl je vrienden praten over hun spannende gesprekken, moet jij het hebben van heel wat oppervlakkigheid. Tijd om daar verandering in te brengen met dirty talk via de telefoon! Niemand zit namelijk te wachten op een gesprek waarvan je in slaapt valt. Die standaard vragen beantwoord je wel op familiefeesten inclusief blokjes kaas en plakjes worst. Jij gaat vanaf nu voor de seksueel getinte gesprekken, waarmee je veel meer zal bereiken. Maar hey, keep it netjes hè!

Zo heb je dirty talk via de telefoon

Wat doe ik in godsnaam verkeerd?

Fout numero uno: zij vindt jou schattig en dé geschikte guy  om een dramafilm mee te kijken. Niet best. Er moet juist een bepaalde spanning ontstaan. Als zij die spanning niet voelt, dan heb je waarschijnlijk ook  geen dirty talk via de telefoon. Een nacht met haar het bed delen helpt daarom maar al te goed om ervoor te zorgen dat je telefoongesprekken net iets pittiger worden. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Natuurlijk is het mogelijk aan dirty talk te doen zonder dat je hebt geslapen met haar, maar het is zeker wat lastiger. Een vrouw stuurt namelijk sneller een pikante foto als zij ook weet wat je in huis hebt. Wij mannen gaan hier vaak de fout in, als we vrouwen mogen geloven. Haar pleasen is zeker niet verkeerd, maar geef niet alles in één keer weg. Voor haar is het namelijk ook best schrikken als zij haar telefoon opent en er opeens een anaconda verschijnt. Een goede manier is daarom om haar af en toe op een humoristische wijze te plagen. Ben niet te beleefd, maar ook niet te goor. It’s all about the balance!

Actie is reactie

Zelf op actie overgaan is prima, maar ga niet te snel van nul naar honderd. Vrouwen merken het namelijk als je te dorstig bent en zullen vaak niet voor een brutale, filterloze gast vallen. Met behulp van enigszins een filter zal zij geloven dat je haar behandelt als iemand die je hoog hebt zitten. Ga niet direct all-in, maar bouw juist spanning op.

Die spanning kan je opbouwen door berichten te sturen die een vraag opwekken. Als zij vraagt wat je gaat doen vandaag, kan jij reageren dat je niet zoveel gepland hebt. Het wordt voor jou een rustige avond op de bank Netflixen. Zij heeft precies hetzelfde. Eén plus één is twee. Als er meer is dan een vriendschappelijke band, zal er al snel worden voorgesteld om de avond samen door te brengen. Misschien niet direct bij het eerste gesprek over jouw eenzame avond, maar uiteindelijk zal zij vast een keer happen als er sprake is van wederzijdse interesse. Tot die tijd blijf je met haar praten over hoe zij jouw avond veel gezelliger maakt. Zij voelt zich gevleid en dát is het begin van een spanning die alleen maar meer wordt.

dirty talk via de telefoon
Foto: Startup Stock Photos

Het upspicen van dirty talk

De spanning tussen jullie zit al voor langere tijd goed. Zij is duidelijk een flirt en dus is het tijd om de gesprekken te upspicen. Je hebt haar gisteren ontmoet en je bent erachter gekomen dat ze er zeker mag wezen. Niets mis mee om de volgende dag hier op in te haken. Een compliment is nooit verkeerd. Zij zal genieten van de flirt en jij laat zien dat je geen saaie kerel bent. Jouw actie zal zorgen voor een reactie en je kan je mee laten gaan met de flow. Je bent speels en tactvol tegelijk en het balletje gaat steeds sneller rollen. Het zal niet lang meer duren voordat jullie tussen de lakens belanden. Zo kunnen saaie avonden zomaar eens veranderen tot een spannende nacht. Enjoy!

‘Uhm, een date… ik heb al een chick!’

Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat jij al een chick hebt en jij juist met haar meer dirty talk wilt hebben. De hele fase van een eerste date heb je allang achter de rug. De gesprekken tussen jullie zijn echter zonder spanning en kunnen wel een oppepper gebruiken. Goed nieuws: dit zal veel makkelijker lukken! Zij en jij weten allebei wat voor vlees je in de kuip hebt gehaald. Als jullie een avond niet bij elkaar kunnen zijn, maar wel beide zin hebben is dirty talk dé oplossing. Je beschrijft aan haar waar op je dit moment zin in zou hebben. Dan duiden we niet op je favoriete late night snack, maar het ene standje waar zij gek op is. Als zij je berichtje leest doet het haar direct denken aan al die intieme nachten. Het kippenvel verschijnt direct op haar armen en ze voelt het kriebelen. Een uitwisseling van spannende teksten met jullie fantasieën voor deze avond is het gevolg. Zodra jullie elkaar weer zien kan er maar één ding gebeuren. Lekker gewerkt!

dirty talk via de telefoon