Drie karaktereigenschappen die je kans op seks vergroten

CREDITS: Snapwire

Als we de gemiddelde film of serie moeten geloven, willen vrouwen een ware testosteronbom. Iemand die gespierd is als The Hulk, rijk als Bill Gates en zo emotioneel onafhankelijk en mysterieus als James Bond. Hoewel al deze zaken voor de gemiddelde vrouw een mooie bijkomstigheid is, zijn dit zeker geen must haves om af en toe flink van bil te kunnen gaan. Er blijken namelijk drie totaal andere karaktereigenschappen die er een stuk meer toe blijken te doen. Recent onderzoek heeft uitgewezen welke drie dit zijn.

Karaktereigenschappen die je kans op seks verhogen

De wereld van vrouwen is een moeilijke. Je kunt nooit voldoen aan het ideaalbeeld, omdat veel vrouwen dat beeld al vervuld hebben met een cheesy acteur als Ryan Gosling. Toch is het merendeel van de vrouwen er kennelijk over eens dat er drie eigenschappen wel degelijk aan hun eisen voldoen. En deze eigenschappen hebben niet zo zeer te maken met het hebben van een spiermassa waar een beer van schrikt. De belangrijkste eigenschappen zijn namelijk alledrie karaktereigenschappen.

Onderzoekers onderzochten een groep van 3.000 mannen en 1.500 vrouwen en keken naar welk type mens de meeste seks had. De uitkomst was verrassend: het waren namelijk niet zozeer de sterke, stille mannen die aangaven het meeste succes tussen de lakens te hebben. Uit dit onderzoek bleken juist de aardige mannen, die hun shit goed voor elkaar hadden het beste in het licht te staan. De drie eigenschappen die het ’t best deden waren extravert zijn, emotionele stabiliteit en meegaandheid.

Vrouwen zouden zich het meest tot de aardige, succesvolle man aangetrokken voelen. Dit zou komen doordat ze zich veilig willen voelen en graag hebben dat ‘hun gevoelens gekoesterd’ worden. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat de ‘aangenaamste’ vrouwen juist het meeste seks hadden. Met andere woorden: ook de aardige, meegaande vrouwen liggen het best op de markt.

Natuurlijk doen de stille mysterieuze mannen het in de praktijk ook altijd goed. Echter kan het nooit kwaad om aan je sociale vaardigheden en carrière te werken. Als het op het gebied van de vrouwen niet z’n vruchten af gaat werpen, dan doet het dat in ieder geval wel op je bankrekening.

seks, Drie karaktereigenschappen die je kans op seks vergroten