Ultieme droomauto op Marktplaats: Porsche 911 GT3 met Akrapovič

CREDITS: Robert de Beer

De meeste dromen zijn bedrog. Als Marco Borsato het zegt dan zal het wel waar zijn. Toch beginnen we aan hem te twijfelen, want het is nu mogelijk om de ultieme supercar in handen te krijgen. Op Marktplaats staat namelijk deze brute Porsche 911 GT3 991 met Akrapovič uitlaatsysteem te koop. De complete en bizar mooie Porsche 911 is dé natte droom voor iedere autoliefhebber.

Porsche 911 GT3 met Akrapovič uitlaatsysteem op Marktplaats

Het is alweer 56 jaar geleden dat de eerste 911 van de band kwam afrollen. Sindsdien heeft hij het straatbeeld weten te veranderen. Elke dag roept er wel iemand in NL: ‘Mijn droomauto? Tja, dat is dan toch wel de Porsche 911.’ En terecht natuurlijk. De Duitse machine heeft alles wat een auto mooi maakt.

Nu is het moment aangekomen om jouw droom in vervulling te laten gaan. Deze 911, in de stijlvolle kleur grijs metallic, uit 2015 kan gewoon van jou zijn. Laat dat maar even bezinken.

Porsche 911 GT3
Foto: Robert de Beer

Performance, performance en nog eens performance

Een Porsche 911 GT3 moet het natuurlijk niet alleen van zijn looks hebben. Ook qua performance steekt hij met kop en schouders boven de gemiddelde auto op de A2 uit. Met 476 pk in de gelederen én een topsnelheid van 315 km/h is deze jongen niet bij te houden. Tja, wat wil je anders als je onder zo’n auto ook nog eens een volledig Akrapovič uitlaatsysteem onder vlamt?

Comfort staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we razend enthousiast werden van de 3.8L Boxer die aan de PDK-automaat is gekoppeld. Daardoor schakelt de 911 pijlsnel voor de ultieme rijervaring.

Heb je het ondertussen laten bezinken? De advertentie vind je hier.

Porsche 911 GT3
Foto: Robert de Beer

Nog wel een tijdje onder jouw kont

Er staat pas 21.429 km op de teller van deze krachtpatser, dus de 911 gaat nog wel een tijdje mee. Twijfel je over de origine? Stop maar. De supercar is een origineel Nederlands geleverde auto door Porsche Centrum Gelderland, en ook het onderhoud heeft daar plaatsgevonden. Nog aan ’t twijfelen? Kan je nog een keer stoppen. Hij heeft namelijk ook nog Porsche Approved garantie tot 21-3-2021. Nu zeggen we het niet meer hoor…

Porsche 911 GT3 voor een zacht prijsje

Quanta costa? Speciaal voor jou € 149.911,00. Voor zo’n supercar is dat zéker geen al te hoge prijs. Zeker niet als je weet dat de Porsche 911 GT3 door de officiële Akrapovič-dealer wordt aangeboden: GPProducts.

De 911 heeft nog een hele waslijst aan extra opties. Zo heeft de supercar bijvoorbeeld adaptieve in 18-voud elektrisch verstelbare voorstoelen en een Porsche Dynamic Light System met LED verlichting. Check hier álle opties.

Foto’s: Robert de Beer