Aston Martin dropt ultieme Bond-cars: Vantage en DBS Superleggera 007

CREDITS: Aston Martin

In een Aston Martin van James Bond rijden is voor iedere man een jongensdroom. Dat was in 1964 zo en dat is nu nog steeds zo. Daarom is iedere man ook hyped als er een nieuwe Bond-film aankomt, want dat betekent ook weer een Aston Martin. Of in dit geval vier Aston Martins. Het Britse merk heeft ter gelegenheid twee specialen varianten ontworpen: de Vantage en DBS Superleggera 007 Edition. Over de ultieme Bond-cars gesproken….

De Aston Martin Vantage en DBS Superleggera 007 Edition

Q by Aston Martin heeft het heft in handen genomen en deze speciale 007 Editions ontworpen. Beide auto’s zijn een eerbetoon aan specifieke Bond-films. De Vantage 007 is een ode aan The Living Daylights. Terwijl de DBS Superleggera een voorbode is voor de nieuwe film No Time To Die.

In de nieuwe film van James Bond zijn vier brute auto’s van Aston Martin te zien. Het gaat om de DB5, een Aston Martin V8, de DBS Superleggera en de Aston Martin Valhalla. Daarover lees je meer in dit artikel.

, Aston Martin dropt ultieme Bond-cars: Vantage en DBS Superleggera 007
Foto: Aston Martin

Exclusieve speeltjes

Aston Martin heeft de productie van beide auto’s beperkt. Er rollen 100 exemplaren van de Vantage 007 Edition van de band. En van de DBS Superleggera 007 Edition worden er slechts 25 gemaakt. Zo blijven de 007 Editions exclusief. Dus if you snooze, you lose.

Marek Reichman, vice-president bij Aston Martin, zegt dat de druk altijd hoog is als er 007 Editions worden ontworpen. “Creating a 007 Edition is always an exciting challenge as we work to develop and style a car that embodies the legend of James Bond.”

De legende van Bond leeft dus voort. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot november, want dan komt de 25e film van James Bond uit. Al is het maar om de Aston Martins te zien schitteren op het witte doek.

Aston Martin Vantage 007 Edition

Aston Martin DBS Superleggera 007 Edition

Foto’s: Aston Martin

LEES OOK
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…