Brute 1975 International Harvester Scout II for sale!

CREDITS: Motorcarstudio

Deze onwijs brute International Harvester Scout II uit 1975 staat te koop! Zoals je al kunt zien is het bijna niet op te merken dat de SUV al meer dan 40 jaar oud is. De oranje kleur, de matt zwarte rally strepen en het grijze metallic dak, geeft de Scout II een robuuste en maar toch ook een zeer sportieve look.

Beautiful retro beast

Deze beauty is niet alleen van de buitenkant een monster maar onder de kap zit ook een beast! Met haar 345 ci V8 sterkte motor, is ze goed voor een enorm lekker lawaai. Naast een gruwelijke motor, heeft deze Amerikaanse International een 4×4 aandrijving met 17 inch matt zwarte velgen met all terrains banden. Hiermee ben je dus verzekerd dat je zowel het normale wegdek als het offroad terrein kunt verscheuren. Leuk om dus eens mee buiten te gaan spelen!

De International Harvester Scout II heeft nog steeds -net als in 1975- maar twee deuren. Dit neemt niet weg dat het uiterlijk van wagen erop achteruit gaat, juist niet zelfs!

Het interieur van de Scout II is magnifique! Het geruite ‘Burberry’ patroon op de stoelbekleding en de deurpanelen zorgt voor een retro-ogende uitstraling, waardoor de auto net nieuw uit 1975 lijkt te komen.

For Sale

Deze “restomod” – gerestaureerde en gemodificeerde – versie van de 1975 International Harvester Scout II, staat momenteel nog niet online. Als we de Guys van Motorcarstudio mogen geloven komt hier vrij snel verandering in. Nu staat de 1972 International Harvester Scout II al wel te koop voor een kleine 42K. De 1975 zal rond dezelfde prijsklasse liggen, maar hé, dan heb je ook wel een hele dikke bak! Én niet te vergeten, het is natuurlijk een oldtimer waardoor je wegenbelastingsvrij kunt cruisen. Neem vooral even een kijkje bij de andere rides die te koop staan bij Motorcarstudio.

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…