IJsbrekers bij het aanspreken van vrouwen

CREDITS: Jodie DS

Een goede ijsbreker verzinnen om een leuke meid te kunnen aanspreken is helaas niet voor elke man weg gelegd. De kans dat “Als je een hamburger was noemde ik je de McBeauty” werkt is erg klein. Je zult daarom van betere huizen moeten komen om een vrouw voor jezelf te kunnen winnen. Wij zijn natuurlijk de beroerdste niet om je hier een handje bij te helpen met een aantal goede tips:

Ijsbreker, IJsbrekers bij het aanspreken van vrouwen
Foto: Hello I’m Nik

De juiste mindset

Bij het aanspreken van een vreemde dame draait het in eerst instantie om de juiste mindset. Het ergste wat er kan gebeuren is dat je weggekeken wordt. Maar wat is daar eigenlijk zo erg aan? Echt iets geks gebeurt er namelijk niet op dat moment. Blijf de gedachte houden dat je er goed uitkomt, wanneer je jezelf voor de leeuwen gooit. Zélfs als je een blauwtje loopt. Op deze manier ga je zelfverzekerd een gesprek in.

Lichaamstaal

Zorg ervoor dat je houding recht is en je gezicht een vriendelijke uitdrukking heeft. Een gedoseerde dominante houding heeft een positieve werking op vrouwen. Er wordt ook wel gezegd dat je ogen de raam naar de ziel zijn. Maak daarom sterk oogcontact wanneer je een vrouw aanspreekt.

IJsbreker

Maak gebruik van de situatie die er speelt om zo een gesprek te starten. Wanneer je bijvoorbeeld naast een leuke meid aan de bar staat. Vraag of zij het naar haar zin heeft die avond. Je merkt het vanzelf als zij geen zin heeft om een gesprek te voeren. Je weet wat ze zeggen: ‘niet geschoten is altijd mis’.

Gespreksstof

Wanneer je merkt dat een vrouw geïnteresseerd is in een gesprek, heb je al tot op zekere hoogte winst behaald. Het is vervolgens belangrijk om een gesprek boeiend te blijven houden. Ga daarom niet slap lopen lullen over wat voor werk je doet. Probeer erachter te komen waarin jullie op het gebied van interesses een match vormen. Vragen stellen is key!

Complimentjes

Vrouwen houden nou eenmaal van complimentjes. Maak daarom als ijsbreker gerust een leuk complimentje over bijvoorbeeld haar voorkomen. Zorg er wel voor dat je niet onbeschoft of opdringerig overkomt, en als je een beetje origineel kan zijn is dat altijd een pré.

Humor

Er is geen betere manier dan op een humoristische manier je boodschap over te brengen. Laat een vrouw lachen door een goede dosis humor te gebruiken. Probeer alleen niet de clown uit te hangen.

Your turn……

Hopelijk ben je nu helemaal voorbereid. Houd de bovenstaande punten in je achterhoofd bij de eerst volgende avond stappen en let’s go! 

Ijsbreker, IJsbrekers bij het aanspreken van vrouwen
Foto: Dương Nhân