Airbnb Finds: stijlvolle vintage dubbeldekker is de ultieme get-away

Oude volkswagenbusjes, retro campers en vintage caravans. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Zodra we er eentje over de snelweg voorbij zien rijden dwalen onze gedachtes af naar zonnige bestemmingen, zomeravonden aan het strand en vakanties waar we konden gaan en staan waar we wilden.

Op Airbnb kwamen wij deze te gekke retro bus tegen, omgetoverd tot een volwaardig huis! Met een zwembad, barbecue en hangmat binnen handbereik heeft deze bus alles in huis voor de perfecte vakantie. Tijd dus om je beste matties op te trommelen en een vliegtuig te boeken naar het altijd zonnige Portugal. Of stap van camper op camper over, en begin je vakantie goed met een gezellige roadtrip.

Via Airbnb terug naar de jaren ‘60

De groen-wit gestreepte camper neemt je terug in de tijd naar de jaren ’60, inclusief vintage decor en dito gordijntjes. Van binnen laat deze woning echter niks te wensen over: een prima badkamer, keukentje met uitzicht op de omgeving en een woonkamer vanuit waar je de slaapkamer per trap bereikt.

Naast de master bedroom vind je op de tweede verdieping nog een extra ruimte met slaapbank, genoeg ruimte dus voor maximaal 4 personen. Voor ontbijt hoef je ook geen moeite te doen, dit wordt allemaal voor je geregeld door de host van deze retro dubbeldekker.

Bus, Airbnb Finds: stijlvolle vintage dubbeldekker is de ultieme get-away

Rust en ruimte in het zonnige Portugal

Deze accommodatie blinkt vooral wat betreft de buitenkant uit: zodra je naar buiten stapt kom je terecht op een ruim terras met hangmat en enorme barbecue. Dat klinkt ons al als muziek in de oren! De dubbeldekker staat in het oosten van Portugal. Geniet dus van de warme Portugese zomeravonden en neem een frisse duik in het zwembad voor wat verkoeling.

Liever geen zon op je bol? Verplaats dan naar de schaduw van één van de vele bomen: deze bus staat namelijk midden in de natuur. Ideaal voor een detox. Hangmatje uitklappen, worstje op de BBQ en koud biertje in de hand. Geen telefoon of internet meer nodig toch?

Bus, Airbnb Finds: stijlvolle vintage dubbeldekker is de ultieme get-away

Portugees genieten

Ontbijten met de typisch Portugese pastel de nata’s, een eigen zwembad, unieke accommodatie en omgeven worden door de natuur: wat wil je nog meer? Als het antwoord op die vraag “een goedkope overnachting” is, dan hebben we goed nieuws: voor slechts €95 per nacht beleef je de 60’s onder de Portugese zon. Neem je drie vrienden mee, dan betaal je maar €24 per persoon per nacht én ben je verzekerd van een topvakantie.

Meer info