5 toffe party bestemmingen voor de 25-plussers

Helaas heeft de zomer ons nu écht verlaten, maar dit betekent dat we massaal het vliegtuig kunnen pakken naar de volgende bestemming. Uitrusten hebben we in de zomer al gedaan. Feesten waarschijnlijk ook, maar er is altijd nog meer reden voor feest. Alleen hoeveel zin hebben we nog om wekelijks boven een groep tieners uit te toornen met een meter bier in je de plaatselijke dancing Café de Taverne? Of om een weekendje naar de Spaanse costa’s voor wat ordinair gezuip? Weinig. Daarom is er gelukkig onderzoek gedaan, door de experts van Momondo, naar vijf party bestemmingen voor reizigers boven de 25 jaar. Jup, we like to think big!

Bestemmingen-25plussers-6

5 party bestemmingen voor 25-plussers

Tel Aviv – Israël

Als je een goede party bestemming nodig hebt, staat ‘de stad die nooit stopt’ je natuurlijk op het lijf geschreven. Niet alleen wordt er in deze prachtige stad één van de grootste Gay Prides ter wereld georganiseerd, je kan er elke avond terecht voor de nodige feestjes. Naast op nummer één de club Kuli Alma, zijn er nog tientallen andere clubs die dagelijks vol staan. Inderdaad, voornamelijk met de mooiste Israelische dames. Je hebt daarnaast genoeg tijd om je kater te trotseren op het strand, aangezien the nightlife pas rond vier uur s’ nachts begint.

Bestemmingen-25plussers-1

La Paz – Bolivia

In Zuid-Amerika weten ze wel hoe ze moeten feesten, maar Bolivia spant zeker de kroon. Eén van de populairste bars is Mongo’s, waar je naartoe moet als je wilt feesten met de echte experts; de locals. De hoofdstad, La Paz, mag je ook zeker niet overslaan op vrijdagavond. Naast al het bier is het ook de moeite waard om Singani te drinken, een likeur dat alleen gebrouwen wordt in Bolivia.

Bestemmingen-25plussers-2

Moskou – Rusland

Voor dit tripje is het wel noodzakelijk om je wintercollectie in te pakken of gewoon door te drinken tot je het er warm van krijgt. Als je naar een stad gaat waar zo ongeveer elke week wel een nieuwe bar of club zijn deuren opent, weet je dat je goed zit. De secret bar Mendeleev is de moeite waard voor de underdogs onder ons. Met doordeweeks veel live muziek en in het weekend verschillende DJ”s, kom je aan variatie in elk geval niks gekort.

Bestemmingen-25plussers-3

Goa – India

India mag zeker niet onderschat worden. Naast het feit dat dit simpelweg een prachtige bestemming is, vieren ze hier ook veel feest, maar dat mag allemaal. De kustplaats Goa, in het westen van India, is de ideale kater spot. Voor lokale feestjes moet je de strandfeestjes bezoeken die georganiseerd worden door locals. Voor complete escalatie ga je naar Chronicle. Elke etage heeft weer een andere beleving, met alle cocktails op de tweede etage. Nu maar hopen dat je het haalt tot verdieping nummer vijf.

Bestemmingen-25plussers-4

Miami – Amerika

Voor de beste pool parties moet je jezelf even verplaatsen naar Mondrian South Beach. Minder lokaal en meer massaal, het is maar waar je van houdt. Grote namen treden hier geregeld op in LIV. Voor je drankje moet je wel al snel 15 euro neertellen, maar het is het waard. Trommel al je vrienden bij elkaar, want als je écht compleet naar de tering wilt gaan moet je hier wezen. Welcome to Miami, bitch. 

Bestemmingen-25plussers-5

LEES OOK