Dit weekend is het eindelijk zover: Sensation 2022!

Na vijf jaar afwezigheid is Sensation White terug in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De verwachtingen voor het legendarische event op 2 juli zijn hooggespannen. Witte kleding is overal uitverkocht om de bijna 40.000 toeschouwers te voorzien van de juiste dresscode. Want als minder dan 80% van je kleding wit is, dan kom je er niet in. Daar kunnen ze bij Berghain nog wat van leren! Maar wat kunnen we verwachten?

Sensation 2022

House-acts als ACRAZE, Diplo & MK, Franky Rizardo, MALAA, Noizu, Oliver Heldens en Sunnery James & Ryan Marciano zullen het podium betreden tijdens deze 133e wereldwijde editie van de grootste club op aarde.

Op de mainstage is de uit Florida afkomstige sensatie ACRAZE te bewonderen, die zowel de Britse top 10 als de derde plek in de Amerikaanse Billboard Dance Chart wist te bereiken met de enorme hit ‘Do It To It’. Een must-see is het back-to-back optreden van Diplo en house legende MK. Diplo ontving lovende kritieken voor zijn onlangs uitgebrachte titelloze album. MK is het pseudoniem van Marc Kinchen, die talloze remixen maakte voor artiesten als Lana Del Rey, Mark Ronson, Wankelmut en Nightcrawlers. De Nederlandse ster-DJ Franky Rizardo, een van de grootste exportproducten van de Nederlandse housemuziek, maakt zijn langverwachte debuut op Sensation, nadat hij als aspirerend DJ het evenement zelf vaak heeft bezocht. Dit moet een dream come true zijn!

, Dit weekend is het eindelijk zover: <strong>Sensation 2022!</strong>

Frankrijk wordt in de line-up vertegenwoordigt door Malaa, een favoriet van Parijzenaar Tchami en zeker geen onbekende op ’s werelds grootste festivals. Rasentertainer Lee Grant keert terug als de ‘stem van Sensation’, terwijl de rijzende ster Noizu voor het eerst zijn opwachting maakt op het event. Deze uit Los Angeles afkomstige artiest staat op het favorietenlijstje van Skrillex. Een van de grootste en meest geliefde producers uit de dance wereld Oliver Heldens, die we onlangs nog interviewden voor MANIFY Magazine #2, betreedt na zijn overweldigende ADE-shows opnieuw het podium in Amsterdam.

Sensation-residents Sunnery James & Ryan Marciano spelen een thuiswedstrijd en maken de line-up van de main arena compleet. Samen met de indrukwekkende line-up van de gloednieuwe Silver Stage in de Deluxe-area, met onder anderen Biscits, Dombresky, La Fuente, Martin Ikin, Mr. White en RAYNOR, belooft dit een van de meest spraakmakende edities van Sensation ooit te worden.

Fenomenale show

Vaste bezoekers weten dat ze een show van wereldklasse mogen verwachten, die een lust voor zowel het oog als de oren is. Sinds de eerste editie in het jaar 2000 is Sensation een baanbrekend evenement, dat de lat voor festival producties voor eens en altijd naar een hoger niveau heeft getild. Het evenement heeft generaties houseliefhebbers, DJ’s en producers geïnspireerd en blijft de beste nieuwe talenten naar de voorgrond schuiven. Met een spectaculaire line-up, state-of-the-art podium en overweldigende showmomenten, biedt Sensation 2022 bezoekers een ongeëvenaarde avond. Het thema van dit jaar luidt ‘YES.’ en is gewijd aan het sentiment dat nu meer dan ooit weerklinkt in het nachtleven, namelijk dat positiviteit altijd overwint en dat je het leven samen moet vieren.

De Deluxe en Panorama Lounge tickets zijn volledig uitverkocht, fans kunnen nu alleen nog de laatste Regular tickets bemachtigen via www.sensation.com.

, Dit weekend is het eindelijk zover: <strong>Sensation 2022!</strong>

Dit artikel is gebaseerd op een eerder gepubliceerd artikel van ons radicale broertje Mellowed.nl
LEES OOK
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…