Maak kans op de nieuwe Skullcandy Sesh Earbuds

Muziek is goed voor je. Daar zijn de meningen een keer niet over verdeeld. Door muziek kan je jezelf afsluiten van de wereld en écht in het moment raken. Het is een van de krachtigste bronnen om emoties op te roepen. En die emoties verschillen per moment. Zie je ooit nog wel eens voetballers zonder koptelefoon het stadion binnenlopen? Wij niet. Messi & co gebruiken muziek om zichzelf op te peppen. Zoals jij jezelf oppept als je een work-out gaat doen van anderhalf uur.

Skullcandy zet zich in tegen mentale problemen

Muziek kan je ook helpen als je jezelf klote voelt. Vooral in deze tijd, want het wordt ons niet makkelijk gemaakt. Wereldwijd ervaren 300 miljoen mensen depressiviteitsklachten en opvallend genoeg zijn veel van deze mensen nog jong. De millennials en generatie Z zitten in de bloei van hun leven, maar hebben toch vaak problemen. Vooral mentaal komen er nog veel struggles voor.

Skullcandy is vorige maand met een nieuw programma gestart om de problemen bij jongeren onder de aandacht te brengen. Het programma Mood Boost heeft als doel om mensen, en vooral nog jonge honden, met geestelijke gezondheidsklachten zoals depressies, angsten, verslavingen en suïcidaliteit te steunen. Dat doen ze door middel van muziek; een emotionele krachtbron.

De maand mei staat in het teken van de Confident Mood. Daarvoor heeft het merk de limited edition draadloze Sesh oortjes uitgebracht. Het artwork is tot stand gekomen door een samenwerking met het design duo Rude Ltd uit Londen. De “Rise and Frickin’ Shine” print is perfect voor deze tijd, want we kunnen wel wat zelfvertrouwen gebruiken.

WIN – Skullcandy Sesh Earbuds

De nieuwe Sesh Earbuds zijn een genot om naar te kijken én om in je oren te hebben. Deze draadloze oortjes zijn in-ear en voldoen aan al je verwachtingen. Je connect ze razendsnel met Bluetooth® 5.0 en daarna sluit je jezelf af door een Sound Pressure Level van 99 t/m 105 decibel. Dat doe je voor een lange tijd, want de earbuds kunnen onderweg worden opgeladen in de draadloze oplaadcase. Zo kun je op ieder moment van de dag jouw mood een boost geven.

De vrijdagmiddag is ons moment, daarom verzorgen we ook in deze corona-tijd de vrijmibo. Alleen op afstand! We livestreamen vanaf altijd vanaf unieke locaties met onze favoriete DJ’s. Komende vrijdag streamen we vanaf een prachtige sloep op de wateren in en rondom de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de livestream geven we een setje van Skullcandy Sesh Earbuds weg. Klik hier voor meer info over de livestream.

Wat moet je hiervoor doen? 

Vieze Versa draait vrijdag ergens in zijn set ‘Celebrations’ van Kool and the Gang. Hoor jij ‘m? Laat het ons weten door een DM te sturen naar @manify.outofoffice op Instagram, zodra je dit nummer hoort en je maakt direct kans op de nieuwe Sesh Earbuds van Skullcandy!

skullcandy mood boost
Foto: Skullcandy

Muziek kan helpen bij problemen

Chief Marketing Officer van Skullcandy, Jessica Klodnicki, over muziek: ”Het kan een grote rol spelen wanneer men te maken heeft met bijvoorbeeld depressiviteit of angsten. Muziek herinnert ons er aan dat het ‘ok’ is om te voelen en dat het ‘ok’ is om eerlijk te zijn over die gevoelens.”

10% van alle verkochte Mood Boost producten gaat naar TWLOHA. Een organisatie die zichzelf inzet om de doelgroep te informeren, te inspireren en behandeling beschikbaar te maken. Daarmee laat het bedrijf zien dat ze maatschappelijk betrokken zijn en zichzelf inzetten voor de jongeren. Een gegeven dat we alleen maar kunnen beamen.

Skullcandy mood boost, Maak kans op de nieuwe Skullcandy Sesh Earbuds
Foto: Skullcandy
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…