MANIFY: Out of office, Van Aken Den Bosch [05-07-19]

CREDITS: Vaste Clique

Op 7 juli trapte we de zomer af als nooit tevoren. Van Aken Werkwarenhuis was het podium van de lekkerste vrijmibeaux van Nederland. We trapten het weekend af, alsof het ons laatste weekend ooit was. Hier de recap:

MANIFY: Out of office, Van Aken [07-05-2019]

Bij binnenkomst werden de bezoekers verblijdt met een Eristoff Ginger cocktail. Een goed begin van een prachtige vrijdagmiddagborrel, al zeggen we het zelf.

ARTT x MANIFY ONE

Deze editie van MANIFY: Out of office was het eerste moment om een sneak peak te krijgen van het ARTT x MANIFY ONE shirt, dan we later deze maand zullen lanceren. Daarnaast waren ze exclusief te pre-orderen. Houdt Manify en onze Instagram in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven, de shirts worden in exclusieve oplage gelanceerd!

Foodtrucks

Geen vrijdagmiddagborrel zonder lekker eten. De foodtrucks van De Kiet, uit Eindhoven, en Breton Sur Place, uit Den Bosch stonden te roken alsof er een nieuwe Paus gekozen was. Van burgers tot de legendarische ‘vieze frietjes’, er was voor iedereen voldoende keuze. We gaan deze culinaire hoogstandjes op wielen zeker vaker zien bij onze borrels.

Bombay Wall

Natuurlijk was er weer een mooie samenwerking met een drankmerk en dat was dit keer Bombay Sapphire. Ter eren van hun nieuwe ‘English Estate’ gin, hadden we een prachtige cocktailbar opgezet waar de gin tonics niet aan te slepen waren. Naast tien botanicals die in deze limited edition van de Bombay Sapphire worden gebruikt, voegden ze hazelnoot, rozenbottel en pepermunt toen. Dit resulteert in een hele unieke gin, die heerlijk is met een neutrale tonic. Dat ze in de smaak vielen was duidelijk, aangezien we volledig waren uitverkocht.

Wijnproeverij op de sloep

Zoals wel vaker voeren de helden van Sloepje voor een Groepje een exclusief groepje gasten van de stad naar de locatie, op de Tramkade in Den Bosch. Er werd wel een kleine omweg genomen, anders was er geen tijd om de prachtige wijnen van Proef Den Bosch te kunnen proberen. Deze korte workshop van 45 min maakte van iedereen wijn-experts! En daarnaast is het natuurlijk geen slechte start van een heerlijke vrijmibeaux.

Frank Willems

We geven graag het podium aan lokaal talent, maar bij Frank Willems is het eigenlijk wel duidelijk dat dit niet heel veel langer lokaal blijft. Frank Willems is kunstenaar in het straatje ‘urban art’ en ‘contemporary art’. Deze Bossche alleskunner liet zich op het evenement inspireren en maakte live een schilderij voor op onze redactie. Het resultaat mag er dan ook absoluut wezen! En we zeggen het je: dit is niet het laatste dat je hoort van deze artiest. Frank Willems. Onthoud deze naam.

Mercedes-Benz G63 AMG

Voor veel mensen blijft de associatie: MANIFY en mooie auto’s. Niet gek natuurlijk. We laten dit dan ook graag terugkomen tijdens onze events, maar zo bont als deze editie hadden we het nog niet gemaakt. Eén vriendengroep werd dan ook thuis opgehaald door een ultra-dikke Mercedes-Benz G64 AMG van Ruttchen Automotive, t.w.v. €279.000. Jup, er zijn hypotheken van dat bedrag!

Na een rondje stad onder het genot van een glaasje bubbels, werd het beestje nog even flink op z’n staart getrapt door onze chauffeur. Vervolgens werden de boys in stijl afgezet bij MANIFY: Out of office.

DJ’s by Maestro’s

Zoals altijd waren de heren van Maestro’s Records verantwoordelijk voor de programmering. En omdat het de eerste keer was dat we met toegangskaarten werkten, vonden we dat we ook wat dikker uit mochten pakken op dit gebied. Tot 21u heeft DEES zijn sublieme technieken op de draaitafels laten zien en vervolgens heeft DJ Leroy Rey het roer overgenomen en er een kneiterdikke party van gemaakt.

Free afterparty

Het is niet altijd het geval, maar dit keer konden we de vrijdagmiddagborrel door trekken tot in de nacht. Het prachtige Van Aken werd omgetoverd tot een dampende danszaal, waar jullie danszweet nog altijd in het houtwerk te bespeuren is. Klinkt vuil. Was het ook.

Total
0
Share