MANIFY: Out of office, RAW Tilburg [13-09-19]

Op 13 september was het eindelijk tijd om Tilburg te showen hoe je het weekend met gestrekt been in gaat. RAW was het toneel voor de eerste editie in de Spoorzone van Tilburg. Toch even bevestigen wat wel al wisten. En wat blijkt. Ook in Tilburg weten ze hoe je een feestje moet bouwen. Inmiddels ligt de kater weer in zijn mand en zijn we druk bezig met de volgende editie. Voor nu, hier de recap:

MANIFY: Out of office, RAW Tilburg [13-09-19]

De vrijmibeaux werd afgetrapt met een Tasting door Patrón Tequila. De levensgenieters die hieraan mee hebben gedaan zijn weer helemaal bij als het gaat om het Mexicaanse lekkers. De gelukkige winnares van de Lekker Bikes fiets liet met haar story onze Manify hartjes sneller kloppen. De keuze was dan ook snel gemaakt. De mannen van Maestro’s Records hebben ons wederom weten te prikkelen met de lekkerste grooves uit de platenkast. De dansmoves werden dan ook uit de kast getrokken, waarbij er een aantal toch de kroon spanden. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Lekker Bikes

Deze editie van MANIFY: Out of office mochten we iemand blij maken met een te gekke fiets van Lekker Bikes. Eigenlijk wilden we hem zelf houden, maar de winnares had wel zo’n toffe story dat ze hem verdiende. Deze one of a kind Lekker Bikes x MANIFY M2 bike zul je wellicht al gespot hebben!

, MANIFY: Out of office, RAW Tilburg [13-09-19]

Patrón Tequila

Natuurlijk hadden we ook deze keer een toffe samenwerking met een drankmerk. Patrón Tequila heeft voor ons een heuse Tequila Tasting verzorgd waar een dertigtal lekkerbekken van mochten genieten.

Aan de cocktail bar was er keuze uit een Patrónic, Margarita of Paloma. Stuk voor stuk erg lekker. Patrón Tequila wordt van begin tot eind met de hand gemaakt en dat proef je!

, MANIFY: Out of office, RAW Tilburg [13-09-19]

DJ’s by Maestro’s

Zoals altijd hebben de heren van Maestro’s Records de programmering op zich genomen. De mannen van Bacoba & Spontaneous Bootay wisten de bezoekers warm te draaien. Om plaats te maken voor Vieze Versa die iedereen voorzag van de lekkerste beats.

 

Het zand voor de DJ-booth hebben we weer moeten rechttrekken, maar als dat alles is…

De foto’s willen we je natuurlijk niet onthouden.

 

LEES OOK
Alsjeblieft: de ultieme ADE-list
Daar waar de deuren van de meeste events ondertussen zijn gesloten, openen de deuren van hét mekka voor liefhebbers van elektronische muziek juist weer. Het Amsterdam Dance…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…