MANIFY: Out of office, Cafe Herman [22-03-2019]

CREDITS: FerryFocusFotografie

Friday Afternoon Drinks

De fijnste vrijmibeaux van Nederland is back! Wat hebben wij het Out of office-seizoen heerlijk afgetrapt met een moddervette editie bij de oude Watertoren (Café Herman) in Den Bosch. Het mocht zeker duidelijk zijn dat de lente is begonnen. Wat een heerlijk weer met maar liefst 18 graden. Meer personen hebben gedacht dat dit het ideale weer is voor een borrel, want er waren ruim 1.000 personen aanwezig op vrijdag 22 maart!

GOOD VIBES – DJ’S – DRINKS – SPRING – LARGE TERRACE

Rooftop G&T Pairing

Bovenop het dakterras van de Watertoren hebben wij voor een exclusief gezelschap een ‘Rooftop Gin Tonic Pairing’ georganiseerd. In totaal hebben ongeveer 40 mensen mogen genieten van high-end hapjes van Taylor Made Catering & Co. Zo waren er onder andere lollypops van de exclusieve honingtomaat met bergamot, geroosterde sesam en borage cress. Al deze hapjes werden geserveerd met Bulldog Gin Tonics die hierbij perfect in balans waren. De gelukkigen hebben zeker genoten op hoog niveau!

, MANIFY: Out of office, Cafe Herman [22-03-2019]
Foto: FerryFocusFotografie

Bacardi Cocktail Wall

Naast alle drankjes van café Herman die over de toonbank vlogen, vonden wij het een goed plan om Bacardi uit te nodigen. Bij goed weer horen nu eenmaal cocktails! Omdat we één cocktail wat beperkt vonden, hebben wij er gewoon drie op de kaart geknald. Bezoekers konden kiezen uit een ‘Bacardi Mojito’, een ‘Pornstar Martini’ of een ‘Dewars Whisky Ginger’. Als de keuze was gemaakt werden deze cocktails niet zomaar via een bar gegeven. De coupon van de gekozen cocktail moest door een van de vele gaten in de Bacardi Cocktail Wall worden gestoken. In no time werd jouw cocktail vervolgens aangereikt door de haag. Linksboven, rechtsonder, in het midden of via de vele andere mogelijkheden.

, MANIFY: Out of office, Cafe Herman [22-03-2019]
Foto: FerryFocusFotografie

Maestro’s DJ Select

Al sinds het prille begin zijn de mannen van Maestro’s Recordcafé verantwoordelijk voor de programmering tijdens MANIFY: Out of office. Dit keer hadden zij Jungle Moto gestrikt voor heerlijke tropische deuntjes. Wel zo passend bij het tropische weer. Vieze Versa sloot vervolgens nog even af in de Watertoren als medicijn tegen al die jeukende voeten. Wat was het weer lekker!

, MANIFY: Out of office, Cafe Herman [22-03-2019]
Foto: FerryFocusFotografie

Check hieronder alle foto’s en volg zeker onze Instagram om op de hoogte te blijven van alle updates. De volgende editie in Eindhoven staat namelijk al gepland op 19 april!

 

LEES OOK
Alsjeblieft: de ultieme ADE-list
Daar waar de deuren van de meeste events ondertussen zijn gesloten, openen de deuren van hét mekka voor liefhebbers van elektronische muziek juist weer. Het Amsterdam Dance…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…