De oordoppen van Knops zijn een volumeknop voor je oor

Lifestyle

Oordopjes zijn normaal gesproken niet echt een mooi accessoire of iets waarmee je loopt te pronken tijdens het uitgaan. Desondanks zijn ze wel verdomd handig als je lekker wilt slapen, een potje wil drummen of gewoon nog wat wilt kunnen horen na een avondje clubben of een festival. De oordoppen van Knops gaan nog een stapje verder. De volumeknop voor je oor kan je laten luisteren naar live muziek, de geluiden van de stad, onaangepast geluid of gewoon volledige stilte. Met slechts één click kun je jouw voorkeur kiezen.

Knops oordoppen

Dit fraaie idee komt van de vier mannen van het Amsterdamse bedrijf Knops. Zij introduceren met hun idee ’s werelds eerste analoge instelbare oordoppen. De volumeknop is makkelijk aan te passen en heeft vier verschillende standen. Knops kan geluid presenteren zoals het natuurlijke gehoor het opvangt, het geluid aanpassen naar een gehorige stad, het volume instellen op een live concert of je een oase van stilte bezorgen. Bovendien beschermen de oordoppen ook tegen schadelijke geluiden. Je vrienden hoeven niet tegen je te schreeuwen tijdens een festival, want je kunt ze gewoon verstaan én je gehoor is beschermd. Daarnaast ziet er ook nog tof uit en kun je zelf de kleuren van je Knops samenstellen.

Optimaal geluid

Knops werkt volledig akoestisch en maakt dus geen gebruik van elektronica zoals batterijen. De makers hebben ervoor gezorgd dat het geluid van alle vier de standen moeiteloos door de oordoppen vloeit. Deze vlakke demping zorgt voor een optimale geluidsbeleving die natuurlijk klinkt. De oordoppen zullen in november 2017 in de winkel liggen voor € 99,- . Maar je kunt ze ook nu al kopen voor slechts € 55 ,- .

Knops 2

Total
13
Share