Imponerende, waargebeurde oorlogsfilm met Orlando Bloom nu op Netflix

CREDITS: Screenshot The Outpost | Screen Media Films

Big news voor de échte liefhebber van oorlogsfilms. Vanaf vandaag kan jij de film The Outpost op Netflix zien. Deze film gaat over de waargebeurde Afghanistan-missie: Operation Enduring Freedom. Een tijdje geleden werd bekendgemaakt dat de film op de streamingdienst zou verschijnen, nu is het wachten voorbij.

The Outpost op Netflix

Deze brute oorlogsfilm laat een peloton van 53 Amerikaanse soldaten zien die na de aanval van 9/11 werden ingezet in Afghanistan. De soldaten in de film worden onder anderen gespeeld door Orlando Bloom en Scott Eastwood. Het zou eigenlijk een vreedzame operatie zijn, maar dat bleek schijn. De Taliban-eenheden waren in de meerderheid, waardoor de Amerikanen geen schijn van kans hadden.

The Outpost, Imponerende, waargebeurde oorlogsfilm met Orlando Bloom nu op Netflix
Foto: Screenshot The Outpost | Screen Media FIlms

De regisseur van The Outpost, Rod Lurie, heeft al verschillende grote films op zijn naam staan. Dat Orlando Bloom heeft hoofdrol vertolkt is geen toeval. Het duo werkte eerder samen voor de films van The Lord of the Rings. Daarnaast schittert Scott Eastwood ook op je scherm, de zoon van de legendarische Clint Eastwoord.

Goede kritieken, brute trailer

In juli 2020 ging de film in première. Sindsdien heeft de oorlogsfilm goede kritieken gekregen. Zo krijgt krijgt de film op Rotten Tomatoes een 92% score van critici. En ook de audience score is niet slecht: 82%. Op IMDb krijgt de film een 6,8. De moeite waard, toch?

De trailer is sowieso bruut, hierdoor word jij vast en zeker overtuigd. Wat moet je anders doen vanavond…