Hier is de spin-off van Stranger Things

De ongekende hitserie Stranger Things krijgt een vervolg. Dat kon natuurlijk niet uitblijven, maar het wordt toch net effe iets anders dan je in eerste instantie denkt.

Spin-off Stranger Things, maar dan anders

Of ja, de geruchten gingen al langer, dus een beetje fan kon het wél zien aankomen. Stranger Things komt namelijk als theaterstuk naar Londense toneelplanken. Het wordt een theaterversie die gaat bij de naam Stranger Things: The First Shadow.

, Hier is de spin-off van <strong>Stranger Things</strong>
Foto: Netflix Media Center

Het verhaal

Er komt dus nog geen film of toch nóg een extra seizoen. Tenminste, nog niet. Toch hoef je niet teleurgesteld achter je scherm te zitten nu. De show is in goede handen: het is geschreven door dezelfde schrijver als de serie (Kate Trefry). Daarnaast wordt het echt een next-level show. High end technologieën brengen het verhaal naar een geheel nieuwe dimensie. Je wordt teruggestuurd naar het begin van het Stranger Things verhaal – en mogelijk is dit de sleutel tot het einde…

Synopsis Netflix

Hawkins, 1959: een doodnormaal stadje met gewone zorgen. De auto van de jonge Jim Hopper wil niet starten, de zus van Bob Newby neemt zijn radioshow niet serieus en Joyce Maldonado wil gewoon afstuderen en de stad uit. Wanneer de nieuwe student Henry Creel arriveert, ontdekt zijn familie dat een nieuwe start niet zo eenvoudig is… en dat het verleden je altijd blijft achtervolgen.

Op de planken

Oké, en wanneer – én waar – is dit pareltje te zien? Stranger Things: The First Shadow gaat eind 2023 in wereldpremière in het Phoenix Theatre in het Londense West End. De tickets gaan binnenkort in de verkoop en fans kunnen zich al inschrijven.

, Hier is de spin-off van <strong>Stranger Things</strong>