Dit zijn de eerste beelden van de spin-off van La Casa de Papel

CREDITS: Netflix Media Center

Op 3 december 2021 nam ‘La Casa de Papel’ afscheid van het grote publiek. In diezelfde week kwamen ze wel met de bekendmaking van een spin-off. Als afscheidscadeautje zullen we maar zeggen. En dat cadeautje lijken we nu echt bijna uit te mogen pakken.

Releasedatum en personage krijgen meer duidelijkheid

Er is namelijk ein-de-lijk extra duidelijkheid over de releasedatum en het personage van Berlin uit de serie. December is de maand waarin het moet gebeuren voor de spin-off van La Casa de Papel. Of het dus een afscheidscadeau of juist een laat kerstcadeautje is, laten we maar even in het midden. Wat we wel weten is dat Berlin ons tijdens de spin-off meeneemt naar de tijd waarin hij nog niet bekendstond als de beruchte ‘Berlin’, maar gewoon als Andrés de Fonolossa.

La Casa de Papel, Dit zijn de eerste beelden van de <strong>spin-off van La Casa de Papel</strong>
Foto: Netflix Media Center

Berlin in love 

We maken hem mee in zijn prime time, waarin hij zoals verwacht hier en daar een paar overvalletjes pleegt. Alsof het niets is. Afijn, ook heeft seriemaker Álex Pina prijsgegeven dat Berlin hopeloos verliefd wordt in Europa. En hoe kan het ook anders dan dat Berlin in de stad van de liefde a.k.a. Parijs zijn liefde vindt. Hoe deze romance zich precies ontvouwt is nog niet bekend, maar met dank aan de teaser die deze week is vrijgekomen, hebben we wel al een beeld van de lover in kwestie.

52-seconden lang actie in teaser van spin-off La Casa de Papel

In die teaser zien we namelijk dat Berlin een rood juweel in een huis plaatst en als ongegeneerd staart naar de decolleté van een jonge vrouw die dus waarschijnlijk de lover in kwestie is. Lijkt een garantie voor een klap in het gezicht, maar gek genoeg vindt de dame het geen probleem. Afijn, de teaser belooft in ieder geval heel veel goeds. Wij kunnen bijna niet meer wachten. Check hieronder de teaser voor jezelf:

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over verschillende series en films.