Netflix lifehacks tijdens het reizen

CREDITS: Thibault Penin

De zwembroek zit al in het koffertje, het paspoort ligt op het aanrecht en de online check-in is ook al ingevuld.

Lekker man, he-le-maal ready voor vertrek. Althans, dat zou je zeggen.

Met deze Netflix-hacks vier je nóg lekkerder vakantie

Er is namelijk nog een héél belangrijk puntje wat je vergeet, amigo. Wij weten namelijk als geen ander dat de vakantieperiode dé periode is om lekker te ontspannen. En hoe doe je dat beter dan met je koppie in het zonnetje even je favoriete serie te checken? Of die ene film die je al maandenlang aan je favorietenlijst hebt toegevoegd, maar waar je simpelweg nog geen tijd voor hebt gehad.

Om ervoor te zorgen dat jij optimaal kan genieten tijdens je vakantie, hebben wij dé Netflix-hacks die je moet kennen op een rijtje gezet.

Squid Game
Foto: Netflix Media Center

Offline downloaden

De eindbestemming is het vaak waard, maar lange reizen kunnen soms echt ongelofelijk saai zijn. Maak je reis daarom een stukje chiller door je favoriete films en series te downloaden als je thuis bent. Zo kan je in het vliegtuig of op je vakantieadres gewoon Netflix checken, zonder dat je iets van een mobiel netwerk nodig hebt.

Smart downloads op Netflix

Kom je er nou last minute pas achter dat je nog niks hebt gedownload en moet je alles nog inpakken en klaarzetten? Geen stress, joh. Schakel gewoon ‘Smart downloads’. Op die manier worden de volgende afleveringen van je serie automatisch al voor je gedownload.

Netflix, <strong>Netflix lifehacks</strong> tijdens het reizen
Foto: Netflix Media Center

Datagebruik onder controle

Het offline downloaden van je favoriete serie houdt over het algemeen je datagebruik al redelijk onder controle. Maar kom jij er tijdens je vakantie achter dat je alsnog even wil starten met een nieuwe serie, dan heeft Netflix hier dé tips om te voorkomen dat je provider een factuurtje doorstuurt waar zelfs Elon Musk bang van wordt.

Altijd op de hoogte van Netflix

Komt net het nieuwe seizoen van je favoriete serie tijdens je vakantieperiode? No worries. Via de ‘herinneringen’ instelling van Netflix krijg je automatisch een notificatie binnen wanneer hij uit is. Zo mis je helemaal nada tijdens je vakantie. Zoals het feit dat de hitserie Sex Education een vierde en laatste seizoen krijgt:

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…