Keert Meghan Markle terug in Suits? Die kans is aanwezig!

CREDITS: Screenshot Suits | USA Network

Nu prins Harry en Markle geen royals meer zijn hebben ze tijd voor andere dingen. Voor de mooiste helft van die twee willen we wel alvast een tip geven: ga weer acteren! Het zou voor ons een droom zijn die uitkomt als Meghan Markle weer terugkeert als Rachel in Suits. Dat zou zomaar eens kunnen want een tijdje geleden heeft een Duits bedrijf haar een aanbod gedaan. En dat bedrag was niet misselijk.

Meghan Markle kreeg aanbod voor terugkeer in Suits

Het bedrijf is gespecialiseerd in botox en had voor Meghan een potje gereserveerd. Wanneer Rachel Zane terug zou keren in Suits voor vijf seconden – met botoxcrème vast – zou ze vijf miljoen verdienen. Nou dan hadden wij het wel geweten.

We hebben de rekenmachine erbij gepakt en het bedrag even ingetoetst. Het staat er écht: Meghan Markle kon dus 1 miljoen dollar per seconde gaan verdienen als ze terugkwam. Een bedrag waar je compleet van achterover slaat.

Weer terug in business?

Toen Meghan trouwde met prins Harry moest ze haar acteercarrière loslaten. Een groot gemis voor de liefhebbers en vooral voor de mannen die Suits volgde. Het hield voor de vriendin van Mike Ross namelijk op na seizoen 7. Voor hem trouwens ook: ze stapten samen uit de serie.

Nu ze geen royals meer zijn kan Meghan Markle het acteren weer oppakken. Als haar dat leuk lijkt natuurlijk. Met haar looks en de fans die ze heeft weten we zeker dat mevrouw Markle genoeg aanbiedingen heeft liggen.

Suits

Suits is een van dikste series van de afgelopen jaren. Volgens ons, maar ook een beetje volgens IMDb. De serie wordt namelijk beoordeeld met een 8,5. In de serie komt de briljante college drop-out Mike Ross toevallig bij een sollicitatiegesprek binnen. De man die een nieuwe collega zoekt is Harvey Specter, de beste advocaat van New York. Uiteindelijk neemt Specter hem aan door zijn fotografische geheugen, maar zonder diploma. Met alle gevolgen van dien.

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…