De beste films op Netflix met Margot Robbie

CREDITS: Screenshot The Wolf of Wall Street | Paramount Pictures

Margot Robbie is een vrouw die je gewoon niet uit je hoofd kan zetten. Als je haar eenmaal hebt gezien dan blijft de blonde stoot heel je leven in je hoofd hangen. De 29-jarige actrice heeft alles wat een man wil. Ze heeft een talent voor mannen gek maken, zelfs Jordan Belfort trapte erin met zijn grote mond.

Ondanks haar looks heeft Robbie niet in één keer de filmwereld verovert. Het begon in 2008 met een bescheiden rolletje in de tv-serie Review with Myles Barlow. Daarna is ze stap voor stap gaan werken aan haar lijstje. Misschien komt daar zelfs nog een rol als 007 bij, wie weet. Is Margot de meest begeerde actrice van dit moment? Voor ons wel..

De beste films op Netflix met Margot Robbie

The Wolf of Wall Street – 8,2 op IMDb

Wie zegt dat hij de scène van Margot Robbie in The Wolf of Wall Street niet honderd keer heeft teruggekeken, liegt. Ze liet iedere man kwijlen met haar roze trui en sprankelende ogen. Net voordat DiCaprio naar beneden kon kruipen ging toch de hak van haar op zijn hoofd. Wat een legendarische scène: ”but no touching.” Natuurlijk hebben we de scène voor je opgezocht. Hoef jij het niet meer voor de honderdste keer in te tikken.

Focus – 6,6 op IMDb

Misschien heb je uit deze film wat minder scènes teruggekeken, maar ook in deze film schittert ze. Samen met Will Smith brengt ze de film naar een hoog niveau. Robbie speelt in Focus Jess: een oplichtster pur sang. Die rol is op haar lijf geschreven en dat zie je aan alles terug. Wát een dame.

Once Upon a Time in Hollywood – 7,7 op IMDb

Om Sharon Tate te spelen in een film moet je van goede huizen komen. Margot Robbie deed het vlekkeloos. Ze speelde de sterren van de hemel als de vrouw van Roman Polański. De negende film van Tarantino heeft waarschijnlijk iedereen al gezien. En zo niet, dan dien je ‘m vandaag nog te kijken. Al is het maar om alleen haar scènes nog een keer te bekijken:

The Big Short – 7,8 op IMDb

The Big Short is een hele toffe film als je meer te weten wil komen over financiële crisis van 2007 tot en met 2012. In de film wordt de crisis belicht vanuit het perspectief van vier buitenstaanders die juist van de crisis willen profiteren. Een interessante film waarin Robbie een kleine rol als zichzelf speelt. Thank us later:

https://www.youtube.com/watch?v=anSPG0TPf84