Netflix brengt good old Arnie weer terug

CREDITS: Netflix Media Center

Icoon Arnold Schwarzenegger kruipt eindelijk weer in de hoofdrol. De zevenvoudig Mr Olympia, politicus en ondernemer zal verschijnen in de gloednieuwe serie Fubar op Netflix.

Arnold is terug

I’ll be back is wat de ex bodybuilder vaak roept in zijn films, en dit keer is het weer raak. Zo keert Arnold na lange onderbreking weer terug op Netflix, met actiekomedie-serie Fubar. In de serie zal Schwarzenegger de rol spelen van een CIA-agent die erachter komt dat zijn dochter precies hetzelfde werk verricht. Ze worden gedwongen om samen te werken als partners. Dit zorgt voor een flinke dosis spanning, humor en actie. Zoals we van hem gewend zijn.

Fubar
Foto: Netflix Media Center

Bekende namen

Naast Arnold Schwarzenegger doen er nog een aantal bekendheden mee zoals: Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter en nog veel meer. Fan van de serie Most Dangerous Game, Reacher of Prison Break? Dan heb je geluk, want Nick Santora is ook regisseur van de Netflix-serie Fubar. Dat belooft dus veel goeds.

Bingwatchen op de bank

Markeer 25 mei vast in je agenda, want dan kun jij alle 8 afleveringen achter elkaar bekijken. Check hieronder vast de trailer om te kijken hoe Arnold op 75-jarige leeftijd alles uit de kast haalt.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste Netflix updates.

Source: