Airbnb Finds: appartement met uitzicht op het decor van James Bond

Voor de echte filmfanaat die heel Netflix de afgelopen periode al (meerdere malen) heeft uitgespeeld, hebben wij iets gevonden om naar uit te kijken. Dit fijne optrekje bevindt zich namelijk op de plek where all the magic happens. Deze heerlijke Airbnb accommodatie vind je in Eastbourne aan de Engelse kust.

De stad staat bekend als populaire opnameplaats onder bekende filmproducenten, want o.a. Harry Potter en James Bond waren je namelijk voor. Voor nu heb je nog alle tijd om je favo film of serie opnieuw te bekijken, dus pak je popcorn erbij en knal deze hotspot alvast op je bucketlist.

Ontdek dé filmstad van de Engelse kust

Tijdens een bezoek aan Eastbourne zullen de ware filmfreaks onder ons menig déja vu momenten ervaren, doordat een groot deel van de kust gebruikt is als decor voor beroemde films en tv-series. Denk aan films zoals Harry Potter, James Bond, Mr Holmes en Robin Hood.

De Victoriaanse pier en de spectaculaire kliffen van Beachy Head zijn een paar van de beroemde filmlocaties. Herinner jij je nog de scène waarin Agent 007 in de Bond-film The Living Daylights vanuit zijn Land Rover werd gelanceerd? Of hoe Harry Potter en zijn vrienden leerden vliegen op een bezem van Madame Hooch in de tweede film Harry Potter and the Chamber of Secrets? Al deze scènes zijn hier opgenomen!

Eastbourne, Airbnb Finds: appartement met uitzicht op het decor van James Bond

Adembenemende views

De locatie en het appartement zijn op steenworp afstand van het strand. En de ligging is niet het enige wat dit appartement uniek maakt. Het appartement beschikt verder over een keuken die van alle gemakken voorzien en heeft twee ruime slaapkamers. Maar save the best for last… Het heeft ook een aangebouwde serre met aangrenzend een giga dakterras. Vanaf hier heb je het beste uitzicht op de pier, de zee en over de stad South Downs. In de zomer kun je vanaf het dakterras ook iedere woensdagavond genieten van een vuurwerkshow. Vet, toch!

Explore the city

Niet alleen voor de filmliefhebbers is deze accommodatie een fijne plek om te vertoeven. Deze stad heeft veel te bieden. Met een traditionele pier en boulevard met palmbomen eromheen voelt het even alsof je in Californië bent, maar dan dichter bij huis. Daarnaast ligt het appartement op vijf tot tien minuten wandelen van het Eastbourne station. Vanaf hier sta je binnen no time in Londen.

Nu het eind van deze periode in zicht lijkt te komen, kunnen wij in ieder geval niet wachten om onze bucketlist af te gaan strepen. Voor €151,- per nacht per persoon verblijven jij en vier vrienden in dit unieke appartement. Dat is slechts €30,20 per persoon. Nou, daar kun je geen buil aan vallen.

Meer info