Vikings: Valhalla seizoen 2 vaart je kant op met brute trailer

CREDITS: Netflix Media Center

Een blik terug in de tijd is altijd waardevol. Maar wanneer je de knop omzet door jezelf in het tijdperk van de Vikings te wanen, is het wel effe ander werk. Netflix-hit Vikings en ook de spin-off Valhalla zijn van die kaskrakers die je aflevering na aflevering kunt verslinden.

Dat proces kun je nu voortzetten, want de trailer van Vikings: Valhalla S2 is hier. Plus: we hebben de releasedatum.

Vikings: Valhalla S2

Voor veel liefhebbers komt de trailer van seizoen 2 als geroepen. De Engelse fascinatie van de Vikingen leidt tot meeslepende beelden. Niet voor niets zijn er genoeg fans zo goed gegaan op seizoen 1 van de prequel.  En ook in S2 zal er niet te sollen zijn met het ruige volk. Vertel dat maar tegen het Britse Koninkrijk dat het aan de stok krijgt met de ‘lieftallige’ Vikingen. Over zee of op het land: saai was en wordt het in ieder geval nooit. Seizoen 2 belooft ook een succes te worden als vervolg op de voorgaande acht afleveringen.

Vikings: Valhalla, <strong>Vikings: Valhalla seizoen 2</strong> vaart je kant op met brute trailer
Foto: Netflix Media Center

Tijd(perk) voor de Vikingen

Terwijl het verhaal zich afspeelt aan het einde van het Viking-tijdperk laten Leif, Freydis en Harold & co er absoluut geen gras over groeien. Van Ierland tot Canada en The States, Vikings: Valhalla weet op elke locatie de schijnwerpers op zich te richten. Alleen al daarom blijken de eerste beelden goed in de smaak te vallen. Laat staan dat het slechts de trailer is.

Check hier alvast de eerste meeslepende beelden van de officiële Netflix-trailer. Dan rest er enkel nog de taak jezelf ready te maken om de nieuwste spectaculaire afleveringen soldaat te maken wanneer-ieop 12 januari 2023 online wordt geknald.

Source:
Netflix Media Center
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…