Vanaf deze week staat Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix 

CREDITS: Screenshot Peaky Blinders | BBC

Peaky fooking Blinders. Here we go again. De wereld wacht al te lang op het laatste seizoen van Tommy Shelby & co. En nu heeft diezelfde wereld eindelijk licht aan het eind van de tunnel gekregen. Nu alle afleveringen van Peaky Blinders seizoen 6 bij BBC zijn verschenen, is het Netflix-tijd. Vanaf vrijdag 10 juni staat namelijk het laatste seizoen van de Britse serie online op de streaminggigant met de grote, rode N. Op dit moment zaten héél veel fans te wachten.

Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix

In eerdere teasers en trailers zagen we al dat Tommy Shelby in seizoen 6 zichzelf blijft: een tikkeltje doorgedraaid. Maar aan de andere kant laat de officiële trailer ook zien dat hij op zoek gaat naar zichzelf. Ook dat wordt aardig duidelijk in de laatste trailer. Overigens laat deze trailer van 1:36 zien waarom je het laatste seizoen direct moet streamen, mocht je dat bij BBC nog niet hebben gedaan:

Peaky Blinders spin-offs

Het laatste seizoen van originele serie betekent niet meteen het eind. Pfoe, gelukkig.  In een interview met LADbible op het Peaky Blinders-festival in Birmingham gaf Knight aan: “De eindscène is het einde van de Peaky Blinders zoals het nu is, maar ik sluit geen spin-offs uit.” Daarna bevestigde regisseur én schrijven Steven Knight zelfs dat er een Peaky Blinders-film komt. Dat vertelde hij dan weer aan Deadline. Helaas moet de film nog wel in productie (in 2023) gaan, maar het vooruitzicht is meer dan prima dus.

Dat wij fan zijn van de Britten, mogen duidelijk zijn. We schrijven maandelijks verschillende artikelen over de eindbazen. Zó erg fan zelfs dat we met plezier ode’s aan de acteurs geven. Hier check je de ode aan Tom Hardy’s personage Alfie. En deze kijkvoer-compilatie laat zien wat voor absolute koning Tommy Shelby is. De kans is dus groot dat er nieuwe compilaties van deze twee helden moeten worden gemaakt. Ons hoor je er niet over klagen!

Peaky Blinders seizoen 6, Vanaf deze week staat <strong>Peaky Blinders seizoen 6</strong> op Netflix 
Foto: Screenshot Peaky Blinders BBC/Netflix
LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…