Netflix dropt langverwachte teaser van Ferry

CREDITS: Screenshot Ferry | Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar Netflix heeft gisteren ein-de-lijk de trailer van Ferry gedropt. De spin-off van de hitserie Undercover moet the next big thing worden in de Benelux. In de trailer is te zien en te horen hoe Ferry over zijn verleden praat.

De langverwachte trailer van Ferry is ongekend bruut

De laatste tijd hield Netflix ons zoet met interviews en het beantwoorden van vragen zoals: ‘Wanneer zien we Ferry weer veel?’ Deze vragen beantwoordde Frank Lammers zelf. Dat deed veel fans goed, maar we zaten toch allemaal te wachten op écht beeldmateriaal. En dat hebben we nu gekregen:

Ferry over zijn verleden, en hoe alles veranderde

De teaser laat veel actie en geweld zien. Eigenlijk precies in de sfeer van zijn voorganger: Undercover. In het begin van de teaser zet Frank Lammers meteen de toon: ”Laat me raden, je wil zeker een sneu verhaal over mijn jeugd?” Ferry doet in de teaser een boekje open over zijn verleden. Hij vertelt hoe mooi en fantastisch het allemaal was, totdat hij de liefde van zijn leven tegenkwam: Danielle. Dat moment veranderde álles voor de Brabantse drugsbaas.

Releasedatum

Helaas heeft Netflix nog geen releasedatum vrijgegeven. Het enige dat de streamingdienst heeft loggelaten zijn de beroemde woorden ‘Binnenkort op Netflix’. Daar moeten we dus nog even op wachten… Wat we van Ferry kunnen verwachten? Dit:

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…