Must-watch: het leven van Tom Brady als honkbalspeler

CREDITS: Bigstock

Zevenvoudig Super Bowl-kampioen, vijfvoudig Super Bowl MVP-winnaar en drievoudig NFL MVP.

Het is een hele kleine samenvatting van de carrière van Tom Brady als legende van American Football. Een eeuwige icoon voor het spelletje.

De doorslaggevende keuze in ’95

Het is het verhaal van Tom Brady zoals we die vandaag de dag kennen. Maar dat had er heel anders uitgezien als de NFL-legende in 1995 een andere keuze had gemaakt. Destijds werd Brady namelijk door de Montreal Expos gedraft in de 18e van de MLB Draft. De directeur van dit honkbalteam uit Canada zag enorm veel potentieel in Brady en gaf zelfs aan dat hij het idee had dat Brady een van de grootste catchers aller tijden kon worden. Eigenlijk een beetje het honkbal-equivalent van de American Football-speler die Brady was.

Het leven van Tom Brady als honkbalspeler

Brady sloeg dat aanbod destijds af en besloot uiteindelijk American Football te spelen voor de Universiteit van Michigan. De rest is natuurlijk geschiedenis. Maar wat als het icoon in ’95 een andere keuze had gemaakt? Nou, daar hebben ze bij Topps het antwoord op in een video die het leven van Brady als honkbalspeler in beeld brengt. Veel kijkplezier gewenst, amigo.