Cultklassieker White Chicks krijgt een opvolger!

CREDITS: Yahoo.com

Ben jij liefhebber van de cultklassieker White Chicks? Natuurlijk ben je dat! Terry Crews onthulde tijdens ‘Watch What Happens Live With Andy Cohen’ dat White Chick 2 er dan echt aan zit te komen. Crews grapte: “Ik ben niet voor niks al vijftien jaar aan het trainen”.

Cultklassieker White Chicks wordt opgevolgd

In de film White Chicks gaan twee donkere detectives undercover als de witte chicks. Tiffany en Brittany Wilson, om de ontvoering van twee hotelerfgenamen te voorkomen. Crews speelt Latrell Spencer, die verliefd wordt op één van de zusjes. Shawn Wayans die één van de zusjes speelde in de film uit 2004, is ook van de partij als we Crews moeten geloven: “Weet je, ik zag hem laatst nog en hij zei: we gaan het doen. We gaan het doen.”

Wanneer de opnames zullen starten en of er überhaupt al een script is geschreven is onbekend. Maar de kans dat de film er komt. Die is er! Marlon Wayans liet vorig jaar al weten er een deel twee in zit tijdens een interview met het Amerikaanse Total Request Live. Nog even afwachten, maar wij kijken er al naar uit!

White Girl Song

Eén van de meest bekende scènes uit de film is wanneer Latrell Spencer het nummer ‘A Thousand Miles‘ van Vanessa Carlton meezingt in auto. De volgende White Gril song zou wel eens ‘Call me maybe’ van Carly Rae Jackson kunnen zijn. Hopelijk zullen we het gauw weten!

 

Total
0
Share