Zo werd de openingsscene van No Time To Die opgenomen

CREDITS: Foto: Big Stock

It’s done. Daniel Craig heeft met No Time To Die zijn laatste kunstwerken vertoond. Hoewel we nog een beetje in de rouwstemming zitten, kunnen we wel enorm nagenieten van Bonds laatste spectaculaire stunts. Vooral bij de openingsscène zien we de heldhaftige 007 dappere manoeuvres uitvoeren. Zo dapper, dat je jezelf afvraagt hoe dat kan. Daar is nu een antwoord op. Insider heeft namelijk op een 007-manier uitgezocht hoe Bond zonder kleerscheuren die levensgevaarlijke stunts op het witte scherm krijgt.

No Time To Die-openingsscène: 8400 flessen frisdrank nodig

Het mediaplatform dropte een gedetailleerde video waarin we te zien krijgen hoe de openingsscène van No Time To Die in elkaar steekt. Een scène met volop actie: van achtervolgingen door claustrofobische straten, tot 007 die vanuit de Aston Martin korte metten maakt met zijn belagers. Om deze scène optimaal te laten verlopen, waren onder andere 8400 flessen frisdrank nodig. Niet omdat onze Craig zo’n dorstig persoon is, maar om te zorgen dat de DB5 in volle glorie door de straten van Matera kon scheuren.

No Time To Die
Foto: Big Stock

No Time To Die is écht, echt

In de openingsscène voert 007 ook nog een zéér gewaagde sprong uit waarna hij op het stadsplein landt. Een landing van bijna 10 meter hoog. Je zou denken dat hier wel een green-screentje voor gebruikt zou worden, maar daar doen ze bij Bond niet aan. Minstens 95% uit deze film bestaat uit ‘echte’ beelden. Geloof jij daar nou helemaal niks van? Check dan de video van Insider over de climax van No Time To Die: