Netflix pompt laatste trailer Stranger Things S4 V2 online

CREDITS: Netflix Media Center

Wie is er klaar voor één laatste portie onheil, sinister en duister? Of alles in één? Dan mag je als liefhebber in je handjes knijpen, want Netflix heeft zojuist de laatste trailer van Stranger Things 4 V2 gedropt. En ook deze trailer van de epische tweedelige seizoensfinale is weer…… als vanouds.

Stranger Things S4 V2

De beschrijving bij de nieuwe trailer belooft veel goeds. Of moeten we zeggen: niet veel goeds. “Onze door afstand gescheiden, maar o zo vastberaden vrienden staan voor een angstaanjagende toekomst. En dat is nog maar het begin. Het begin van het einde.”  In V1 van seizoen 4 zagen we al dat de bekende vriendengroep het lastig had omdat ze van elkaar waren gescheiden. Dat gebeurde omdat Hawkings werd verwoest door de The Battle of Starcourt-terreur.

Nu krijgen we dus ook een voorproefje voor het laatste kunststukje. Een kunststukje dat je vanaf 1 juli op Netflix kan checken:

Stranger Things dikke Netflix-hit

De ode aan de klassieke genre films uit de jaren ’80 is vanaf het eerste seizoen in 2016 al een hit. Mocht je de eerste drie seizoenen niet hebben gezien, dan moet je onder die steen vandaan komen. Het wereldwijde fenomeen heeft meer dan 65 awards en 175 nominaties in de wacht gesleept, waaronder Emmy’s, Golden Globes en Grammy’s. Mooie cijfers en prijzen, maar misschien zegt dit nog wel meer: naar seizoen 3 keken meer dan 582 miljoen mensen. Redenen in overvloed dus om toch een keer de stap te maken. Ook seizoen 4 V1 stormde de hitlijsten binnen. En we verwachten niets anders voor het tweede deel…

, Netflix pompt laatste trailer <strong>Stranger Things S4 V2</strong> online
Foto: Netflix Media Center