Dit is de nieuwe Harvey Specter

CREDITS: Bigstock

Tik ‘Harvey Specter’ in op MANIFY, en je weet direct: we vinden hem een eindbaas. En dat vinden vele anderen met ons.

Nu er een vervolg op Suits aankomt, is het ook tijd voor iemand die het stokje overneemt van Gabriel Macht. Stephen Amell gaat de loodzware taak op zich nemen.

Stephen Amell trekt suit van Harvey Specter (Gabriel Macht) aan

Op zijn eigen Insta bevestigt Stephen Amell dat. Hij wordt de lead actor in Suits: L.A. Jup, de gruwelijk goed bekeken advocatenserie verhuist dus naar de Amerikaanse westkust. Daar wordt het leven van Ted Black gevolgd, de nieuwe Harvey Specter.

Suits: L.A.

Mocht je hopen dat de oude cast weer in pak worden gehesen: helaas, pindakaas. Suits: L.A. krijgt een rechtszaal vol aan nieuwe gezichten, met meneer Amell dus als één van de meest belangrijke aanwezigen. Daardoor wordt binnen de Amerikaanse mediawereld de nieuwe show van NBC het nieuwe CSI en NCIS genoemd. Omdat deze series ook andere versies heeft gekregen op verschillende locaties.

Stephen Amell kruipt in de rol van Ted Black: een voormalige aanklager uit New York die ondertussen als vertegenwoordig van machtige cliënten in Los Angeles werkt. Omdat de cijfers van zijn bedrijf de vrije landing hebben ingezet, moet hij een rol omarmen die hij heel zijn carrière heeft veracht – volgens de synopsis.

Een officiële releasedatum hebben we helaas nog niet voor je. Nog even geduldig zijn, dus. Daarna kunnen we gaan kijken hoe de nieuwe ‘Harvey Specter’ zijn rol gaat vervullen. We zijn benieuwd, want er ligt wat druk op de man uit onder andere Arrow, The Flash en Heels. Kijk maar naar hoe zijn voorganger het deed:

Source:
Bigstock