Breaking: Sierd de Vos wordt de nieuwe commentator in FIFA20!

CREDITS: EA Sports

Dames en heren, het hoge woord is eruit! Hier hebben we met zijn allen negentien jaar op gewacht! De allergrootste legend in de commentator-game gaat het dan eindelijk doen. Sierd de Vos a.k.a. El Sierd wordt de commentator in de nieuwste versie van FIFA. “Ratatataaaa!”

Sierd de Vos in FIFA 20

Waar jaren lang Evert ten Napel en Youri Mulder te horen zijn geweest in de voetbalgames van EA gaat nu eindelijk El Sierd ons vermaken. Sinds 2005 was het elk jaar het zelfde irritante stemmentje van Youri Mulder, om nog maar niet te spreken over die vervelende uitspraken van Evert ten god damn Napel.

Door hun speelt heel Nederland speelde FIFA met Engels commentaar. Maar omdat we je de meest rare uitspraken van deze commentators niet willen onthouden, zetten we ze even op een rijtje:

  • “De vlag en de fluit zeggen dat het buitenspel is. Ik denk van niet! Maarja, ik heb geen vlag en ook geen fluit.”
  • “Wat een mooie duik, een snoek is er niets bij!”
  • Wanneer je 5-0 achterstaat: “Misschien hebben ze nog kans op de gelijkmaker.”
  • “Bij biljarten zeggen ze dan, die bal is heel dunnetjes geraakt.”
  • “Nou, echt spannend gaat het vandaag niet worden.”

El Sierd staat in heel Nederland bekend als de commentator met de hilarische uitspraken, die vaak vrij weinig met voetbal te maken hebben. We zijn dan ook gruwelijk benieuwd hoe Sierd het er vanaf gaat brengen bij FIFA. Komen zijn uitspraken al na twintig potjes je neus uit of weten ze er genoeg variatie in te brengen?

Daarnaast, niets is nog officieel bevestigd. Misschien is het een hoax? Wij hopen van niet, we kijken hier enorm naar uit! Geniet hieronder van een van de pareltjes van El Sierd: