Eerste trailer van David Attenborough’s nieuwe docu gereleased!

CREDITS: The Planet Series | BBC Earth

Vorig jaar behaalde BBC veel succes met de razend populaire natuur-documentaire serie ‘Our Planet’. Meer dan één miljard mensen luisterden naar de magische stem van Sir David Attenborough tijdens deze docu, op Netflix alleen al. De natuur en het klimaat zijn hot topics op dit moment. En terecht. Binnenkort komt er dan ook een nieuwe natuur-docu uit: ‘Seven Worlds, One Planet’. Wederom mede-ontwikkelt door de 93-jarige Attenborough.

Natuur-docu’s zijn heerlijk. We steken wat er wat van op en worden getrakteerd op adembenemende beelden. Gooi daarbij nog de stem van David Attenborough in de mix en je bent een paar uur helemaal zen. De perfecte zondagochtend!

Prachtige beelden in nieuwe natuur-docu ‘Seven Worlds, One Planet’

De nieuwe natuur-documentaire ‘Seven Worlds, One Planet’ is wat de naam al doet denken. Het is een compleet plaatje van de natuur van alle zeven continenten. De unieke aspecten en de historische ontwikkelingen van elk continent worden belicht.

Met de serie vieren ze de diversiteit van leven op de verschillende continenten. Maar ze laten ook zien met welke uitdagingen dieren te maken krijgen in een wereld gedomineerd door de mensheid. De docu laat je een unieke wereld per continent zien waarvan jij het bestaan wellicht niet eens wist. Nooit eerder vertoonde beelden worden in deze documentaire getoond.

Verwacht dus prachtige beelden, veel verschillende diersoorten en verrassend mooie natuurgebieden. Bovendien neemt niemand minder dan David Attenborough je mee door al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Op dit moment is er nog geen exacte release datum. Geniet tot dan van deze mooie sneak peek:

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…