Nu al legendarische serie over Mike Tyson heeft een trailer

Mocht jij dromen als groots sporticoon hebben gehad, maar schortte de motoriek er een beetje aan? No worries. Hulu biedt jou binnenkort de kans om dit leventje alsnog mee te maken. In hun nieuwe serie stappen we namelijk in de schoenen van ‘The baddest man on the planet’: Mike Tyson. De trailer staat al online en dit wordt kicken hoor.

Trailer van ‘Mike’ al online

Ups-and-downs. Zo kunnen we het leven van Iron Mike wel samenvatten. Van zijn glorieuze opkomst tot zijn back-to-back losses in 2003 en snel daarna zijn faillissement. In de trailer die Hulu al voor het publiek heeft gedropt zien we deze ups-and-downs dan ook duidelijk voorbij komen. Allereerst zien we Mike Tyson, die gespeeld wordt door Trevante Rhodes, als kind dat overvallen pleegt in hartje Brooklyn. Daarna gaat hij naar de gevangenis, kauwt die op oren, verplettert zijn tegenstanders in de ring tot moes and so on. We hoeven ons absoluut niet te vervelen met het leventje dat Kid Dynamite heeft geleid.

Mike Tyson
Foto: Bigstock

Storyline bespreekt maatschappelijke problemen

De maker/scenarist, Steven Rogers, en het team daarachter richten de lens vooral op het leven van Mike Tyson, maar zoomen ook uit in de serie ‘Mike’. Zo wordt de welvaartskloof in Amerika onderzocht, worden raciale problemen aangehaald, de vrouwenhaat van destijds wordt besproken en ga zo maar door met je society issues. Rogers geeft aan dat al deze maatschappelijke issues hebben bijgedragen aan de vormgeving van Mike’s leven. Het is dus niet alleen maar knokken en agressie in de serie, maar er worden serieuze onderwerpen aan het licht gebracht.

Wanneer is de serie over Mike Tyson te checken?

Mike Tyson heeft een bijzonder tumultueus leven geleid, dus wij kunnen niet wachten om deze unieke serie te checken. Gelukkig hoeven we dat ook niet meer zo lang te doen. Volgens regisseur Antoine Fuquo worden de eerste twee afleveringen namelijk op 25 augustus al gereleaset. Daarna komt er wekelijks een nieuwe aflevering uit, waarbij het eerste seizoen in zijn totaliteit uit acht afleveringen bestaat.

Mocht jij zodanig ongeduldig zijn dat 25 augustus echt te laat is, warm jezelf dan alvast op met de actierijke trailer van Hulu. Enjoy!