De schoonheid van Zweden in 15 foto’s

CREDITS: Lukas

In het mooie Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is het relatief gezien niet warm. Tóch krijg wij het er wel warm van. Ten eerste omdat er bloedmooie dames in het Scandinavische land wonen. Ten tweede omdat het landschap zo overweldigend mooi is, waardoor we er rechtstreeks naartoe willen kruipen. Het land met de geel-blauwe vlag is één van de meest fotogenieke landen ter wereld.

De schoonheid van Zweden in vijftien foto’s

De schoonheid van het land zit ‘m niet alleen in het landschap, maar ook in het gevoel voor design. In Zweden staat vaak minimalistisch design centraal. Dat zien we veelal terug in Scandinavische interieurs, maar op gebied van fashion. De kledingstijl van Zweedse mannen is áltijd on point, juist doordat ze het simpel houden. En ook dat verstaan wij als modeliefhebbers onder schoonheid.

Foto’s vertellen meer dan woorden

Het vertellen van verhalen is een hele kunst. De juiste woorden vinden kan soms lastig zijn. Daarom is het héérlijk om goed beeldmateriaal te gebruiken als je iets wil duidelijk maken. De schoonheid van Zweden kun je het beste laten zien aan de hand van foto’s. Het is een typisch geval van: ‘Een foto zegt meer dan duizend woorden’.

In dit geval gebruiken niet één foto, maar laten we de schoonheid van Zweden zien in vijftien foto’s. Met als einddoel: jou inspireren. Het mooie van alles is dat Zweden eigenlijk ook om de hoek ligt. Je stapt het vliegtuig in en anderhalf uur later ben je er al. En als je er dan bent dan lijkt het net alsof je op een andere planeet bent. Zó mooi.

Foto’s: Ferhat Deniz Fors, Lukas, Evelina Friman, Fredrik Öhlander, Marcus Hjelm, Linus Mimietz, Theodor Lundqvist, Ola Grönlund, Nine Köpfer, Jonas Jacobsson, Jon Flobrant, Oscar Nilsson, Sean, Esther Wilhelmsson