Onbezorgd genieten: deze high-end koptelefoon kun je huren

CREDITS: Gerrard Street

Prutsen met je koptelefoon is niet meer van deze tijd. Als moderne man wil je kraakhelder geluid uit je headphones horen vlammen alsof je live bij een concert bent. Daarnaast past wachten tot ‘ie eindelijk eens opgeladen is niet in je weekplanning, maar is een koptelefoon met draad ook niet je van het. Gelukkig ben je met deze problemen bij de PRINCE koptelefoon wél aan het juiste adres.

De PRINCE koptelefoon is stijlvol én noise cancelling

Het derde en nieuwste model koptelefoon van het merk Repeat voldoet aan al je eisen en meer. Het hoogste geluidskwaliteit en complete stilte maken deze koptelefoon ideaal voor de muziekliefhebber. Daarnaast biedt de PRINCE koptelefoon nóg een interessante keuze: je kunt ‘m huren in plaats van kopen én het abonnement is maandelijks opzegbaar.

PRINCE koptelefoon

Omgeving uit, muziek aan

De koptelefoon is speciaal voor échte liefhebbers ontwikkeld. Hij beschikt daarom over de krachtigste digital noise cancelling van dit moment waardoor ook het kleinste beetje omgevingsgeluid verleden tijd is. Ultiem genieten van je favoriete muziek dus.

Specs PRINCE koptelefoon

40mm, 32ohm mylar high-end speakers

Bereik van 10Hz tot 20 Khz

Gevoeligheid van 93db tot 1Khz

Ook voor mobiel gebruik

Ingebouwde microfoon

Chipset gebruikt BT V5.0 met Apt-X ondersteuning

Zonder noise cancelling batterijduur van 40 uur

PRINCE koptelefoon

Krachtige batterij

Over gedoe met de batterij hoef je je bij deze koptelefoon geen zorgen te maken, hij gaat namelijk tot wel 22 uur mee. Schakel je noise cancelling uit, dan doet ‘ie tot wel 40 uur goed en verlies je dankzij de Apt-X ondersteuning geen kwaliteitsverlies. Wanneer de batterij toch leeg is, werkt de bijgeleverde mini-jack kabel altijd. Na slechts vijf minuten opladen kun je alweer 2 uur luisteren.

Onderdeel kapot?

Natuurlijk kan het voorkomen dat er ergens iets kapot gaan, maar geen paniek. Óók hier wisten de makers van de koptelefoon wel raad mee. Elk onderdeel kan namelijk makkelijk losgehaald en vervangen worden waardoor niet de hele koptelefoon weggegooid hoeft te worden als er iets kapot is. Daarnaast is er nergens in het product lijm gebruikt waardoor ook jij en ik het makkelijk zelf kunnen vervangen. Een kind kan de was doen.

PRINCE koptelefoon

Ring ring

Niets is zo irritant als je oortjes of koptelefoon moeten loskoppelen van je telefoon omdat je er niet mee kunt bellen. Bij deze PRINCE koptelefoon is dat geen probleem. Met de ingebouwde microfoon kun je áltijd handsfree bellen wanneer je vrienden je weer optrommelen.
Repeat biedt drie verschillende koptelefoons aan. Het vlaggenschip is de PRINCE koptelefoon. Die belooft ons veel goeds, en ook het prijskaartje zit mee. Je kunt ‘m namelijk huren met een abonnement die maandelijks, of jaarlijks opzegbaar is. Meer info over het abonnement op de high-end koptelefoon check je hier.
Kies je voor een abonnement per maand, dan betaal je slechts €12,50 per keer. Toch liever het hele jaar in één keer betalen, dan wordt het €125 om stijlvol én met noise cancelling te genieten van je favoriete muziek.

Foto’s: Repeat