Live-action Pokemonserie is pure nostalgie

CREDITS: Brad | Unsplash

De allereerste live-action serie van Pokémon komt eraan. De nieuwe serie PokeTsume speelt zich in de echte wereld af en brengt meer dan genoeg nostalgie met zich mee.

Dat bewijst de trailer van PokeTsume die deze week online gekomen is.

Storyline van Pokémon serie in real life

Tijdens de nieuwe  live-action serie van Pokémon kijken we mee in het leven van Madoko Agaki, een afgestudeerde dame die haar baan opzegt en in Tokio bij een reclamebureau aan de slag gaat. Een leventje dat leuker lijkt dan dat het daadwerkelijk is voor Madoko, aangezien ze het leven in Tokio als te stressvol ervaart. Een pakketje van haar moeder met een Game Boy Pocket en de Pokémon Red game brengt daar verandering in. Waar een beetje Pokémon al niet goed voor is.

Pokémon, <strong>Live-action Pokemonserie</strong> is pure nostalgie
Foto: Erik Mclean | Unsplash

Leerzame momenten in PokeTsume

Tijdens het gamen leert Madoko een paar waardevolle lessen uit de wereld van Pokémon die ze uiteindelijk toepast in haar eigen leven. Of het tackelen van een Squirtle met je Ratata nou een goed idee in de echte wereld is betwijfelen we, dus we zijn heel benieuwd wat Madoko dan voor leermomenten uit de game haalt. Er wordt tijdens PokeTsume dus niet meteen gekeken naar het leven van de mythische wezens, maar er worden verbanden gelegd tussen de twee verschillende werelden.

Details van de nieuwe Pokémon serie

PokeTsume vertaalt in het Nederlands trouwens naar ‘Avontuur in je zak steken’, dus we verwachten een serie gevuld met actie. Vanaf 20 oktober wordt de nieuwe serie elke dag uitgezonden op TV Tokyo. Het is nog niet duidelijk of de serie daarna ook buiten Japan te zien is. Ah joh, met een beetje VPN is dat ook helemaal niet nodig. Check hier de eerste beelden van de nieuwe Pokémon serie.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste media.

Source: