Dit zijn de eerste beelden van Penoza: Doodstil

CREDITS: Dutch Film Works - via FilmDepot

Toen Penoza afgelopen was viel Nederland in een zwart gat. Wat volgens ons één van de meest spraakmakende Nederlandse series aller tijden is krijgt een vervolg. Met Penoza: Doodstil krijgt Penoza en de geliefde Luther (Raymond Thiry) de spin-off die ze verdienen. Nog beter nieuws is dat direct na de feestdagen, vanaf 27 december, de spin-off te zien is op NPO 3.

Eerste beelden Penoza: Doodstil

Hoofdrol van Luther

“Seizoenenlang stond hij in haar schaduw, maar nu mag de hondstrouwe rechterhand van Carmen dan eindelijk zelf in de spotlichten treden. In de vierdelige Penoza spin-off Doodstil zien we hoe Luther door zijn nichtje Puk opnieuw in de keiharde onderwereld terechtkomt.” – aldus NPO 3.

Luther, het meest spraakmakende personage uit Penoza, heeft de hoofdrol in Doodstil. Precies op het moment dat hij zijn verleden achter zich wil laten wordt zijn nichtje ontvoerd en zijn broer vermoord. Hij is uit op wraak. “Er zijn mensen die je dood willen hebben” horen we hem zeggen. Dat belooft veel goeds.

Release en trailer Doodstil

De trailer geeft nu al de nodige spanning weer en dat is precies wat we nodig hebben deze kerstvakantie. Na de verplichte familiediners in extra klein gezelschap kun je wel wat afleiding gebruiken dit jaar. Wat dat betreft had de planning van de release van Doodstil niet beter kunnen vallen. Op derde kerstdag, 27 december om 20:25 uur, kun jij in je nieuwe joggingbroek op de bank liggen om Doodstil te bekijken!

https://www.facebook.com/watch/?v=1553252818194001&t=0