Officiele trailer van Babylon: Brad Pitt en Margot Robbie in The Roaring ’20s

CREDITS: Screenshot Babylon | Paramount Pictures

De laatste loodjes zijn het zwaarst. Dat gaat zeker op als we het hebben over het wachten op de nieuwe film van Damien Chazelle.

In september werd de komst van ‘Babylon’ bekendgemaakt, en nu de tweede trailer is gedropt lijkt de finish ein-de-lijk in zicht.

Babylon brengt sterrenensemble uit Hollywood

Na de bekendmaking van de nieuwe film was er direct een hoop enthousiasme over Babylon. Dat komt voornamelijk omdat er een heuse sterrenensemble uit Hollywood op het witte doek te zien zal zijn tijdens de film: Margot Robbie, Brad Pitt en Diego Calva zullen allemaal hun opwachting maken. Dat lijkt een zekere combinatie voor succes te zijn, en als we de trailer erbij pakken dan zijn we al helemaal overtuigd van de nieuwe film van Damien Chazelle.

Babylon, Officiele trailer van <strong>Babylon:</strong> Brad Pitt en Margot Robbie in The Roaring &#8217;20s
Foto: Screenshot Babylon | Paramount Pictures

Paramount Pictures is op dreef

De film wordt geproduceerd door Paramount Pictures, die na Top Gun: Maverick dus doorpakt. In de tweede trailer die Paramount op Youtube heeft gedropt, wordt binnen een seconde tijd al duidelijk dat The Roaring 20’s het hoofdthema van de film is. De eerste beelden nemen ons mee in een extravagant feestje, waarna Margot Robbie de eerste woorden uitspreekt: “If you could go anywhere in the world, where would you go?”  Daarna worden we meegenomen in een overload aan visuele effecten en dikke parties.

Babylon toont ook de keerzijde van het feest tijdperk

The Roaring 20’s betekent natuurlijk feest, feest en nog eens feest. Toch bestaat Babylon niet alleen maar aan een reeks zuipfestiviteiten. Tijdens de trailer wordt namelijk ook de keerzijde van The Roaring 20’s belicht: zo zien we de persoonlijke issues van de hoofdrolspelers steeds meer naar de voorgrond kruipen en lijkt het tijdperk opeens een stuk minder roaring. De film gaat op 23 december écht in première, maar in de tussentijd is er alvast genoeg te genieten met de tweede trailer van Babylon.