Officiele CAPONE trailer: Tom Hardy is een meedogenloze maffiabaas

De nieuwe trailer van CAPONE met Tom Hardy staat online. Het is een film van regisseur Josh Trank en als de trailer het waarmaakt wordt het héél dik. In de film begint een meedogenloze gangster uit Chicago, gespeeld door Hardy, na tien jaar gevangenschap te lijden aan dementie.

De regisseur gaf aan dat het eigenlijk gewoon een bioscooprelease moest worden, maar de crisis roet in het eten gooide. Daardoor zal de film vanaf 12 mei te zien zijn in de Verenigde Staten on demand.

CAPONE met Tom Hardy

Het is de bedoeling dat de film na corona op het witte doek verschijnt. In zijn bericht op Twitter zegt de regisseur ook dat de film een andere titel heeft gekregen. Eerst zou de film uitgebracht worden onder de naam Fonzo.

Hardy is niet de enige ster in de film. Ook Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan en Jack Lowden hebben een rol weten te bemachtigen.

Gangster in Chicago

De film speelt zich af in het Prohibition-tijdperk in Chicago. In de trailer krijg je het gevoel dat de meedogenloze zakenman Al ‘Fonzo’ op 47-jarige leeftijd lijdt aan dementie. Of misschien doet hij alsof. Hij wordt in ieder geval geconfronteerd met de gevolgen van zijn criminele verleden.

Het is nog niet bekend hoe snel de film in Nederland verschijnt. Er is hoop dat CAPONE dit jaar nog in de bios te zien is in de Verenigde Staten. Grote kans dus dat het nog wel even gaat duren voordat Hardy en zijn vrienden in ons kikkerlandje te zien zijn.