De nieuwe No Time To Die trailer is om van te watertanden

CREDITS: Screenshot YT Trailer No Time To Die | James Bond 007

Shaken. Not stirred. Nou, we kunnen je verzekeren: je gaat zeker even shaken na het zien van de nieuwe 007-trailer. Want de nieuwe video van 2 minuten en 40 seconden is bruut. Eerder deze week werd bekend dat No Time To Die 12 november op het witte doek verschijnt. Om de wereld alvast warm te draaien werd trailer #2 gedropt. In één woord: bizar. We kunnen niet wachten om op een regenachtige avond in november naar de bios te lopen.

De nieuwe No Time To Die trailer is hier

Sinds 5 oktober 1962 heeft 007 een groot aandeel in de film scene. Dat Bond op dit moment nog steeds mateloos populair is, bleek toen bekendgemaakt werd dat No Time To Die zou worden uitgesteld. Van uitstel komt soms afstel. Verschillende grote titels werden gecanceld óf naar 2021/2022 verschoven. Maar James Bond stelt nóóit teleur, dus nog heel even geduld en dan…

Kunnen we gaan checken of de film nét zo bruut wordt als de trailer. Als de makers de lijn van de trailer kunnen doorzetten dan gaat het een klapper van jewelste worden. Voor nu: sit back, relax and enjoy the ride.