Mooi meegenomen: Netflix & Chill is serieus goed voor je relatie

CREDITS: Marvin Meyer | Unsplash

Dagelijks wordt er overal ter wereld de nodige films en series kapot gebinged. Iedereen werkt dus hard aan een beter liefdesleven…. Want wat blijkt, Netflix kijken met je partner in crime is het recept voor een succesvolle relatie.

Netflix streamen voor een gelukkige relatie

De oude fabels mogen de prullenbak in. Wekelijks op date, je dame constant verrassen of de romanticus uithangen is lang niet altijd nodig voor succes. Onderzoek liegt niet en laat die wetenschap ons nou juist wat anders vertellen.

Aangezien mens en dier wereldwijd de nodige uren aan Netflix erdoorheen jagen, kon een onderzoek niet uitblijven. Veel tortelduifjes zijn onderzocht wanneer men samen bank of bed opzocht voor de nodige quality time met Netflix. En de uitkomsten zijn geniaal.

margot robbie
Foto: Screenshot Wolf of Wall Street

Droomrelatie incoming

Onderzoek heeft namelijk het verband gelegd tussen een gelukkige relatie én het aantal uren dat partners samen het digitale web onveilig maken. Juist de stelletjes die samen uren Netflix verslinden, lijken gelukkiger dan stelletjes die de avond met – pakweg – een potje schaken doorbrengen. Waar vaak genoeg wordt geroepen dat de nodige diepe gesprekken belangrijk zijn, lijkt Netflix hier juist het duveltje in het doosje te zijn.

Leuke, luchtige gesprekken zullen juist voortkomen uit je Netflix & Chill-sessie. Een recap van de aflevering en nieuwe gespreksonderwerpen die uit jullie serie voortkomen. Zo raakt small talk over koetjes en kalfjes uit de mode en zorgt jullie favo serie voor nieuwe interessante gesprekken.

Hoogste tijd dus om een nieuwe banger uit te kiezen. Maar pas op voor de andere kant van het verhaal. Elke avond bankhangen en samen nooit eens een nieuw avontuur trotseren zorgt ervoor dat je relatie in de begrafenisstemming belandt. Want laat nu net de nieuwe en spannende gebeurtenissen je liefdesleven in leven houden. Een beetje van beide kanten meepikken, dus.

netflix, Mooi meegenomen: <strong>Netflix &#038; Chill</strong> is serieus goed voor je relatie
Foto: Netflix Media Center