Netflix in 2022: dit mag je verwachten

CREDITS: Netflix Media Center

De streamingdienst met de grote rode N zal ook in 2022 weer een groot aantal films en (seizoenen van) series uitbrengen. Netflix heeft voor volgend jaar de pijpleiding behoorlijk volzitten met allerlei lekkers voor zowel de bingewatcher als de gelegenheidsstreamer. Zo kondigde Netflix afgelopen jaar al het vierde seizoen van Stranger Things aan en ook The Sandman is geen geheim meer. Maak je agenda maar leeg, want dit mag je verwachten van Netflix in 2022.

Netflix in 2022: dit is wat er gaat komen

Lupin seizoen 3

Na het succes van deel 1 en 2 kunnen we in 2022 deel 3 verwachten. De sluwe crimineel heeft zijn eerdere doel in de serie inmiddels bereikt. De vraag is wat zijn volgende objective zal zijn.

Vikings: Valhalla

100 jaar nadat het verhaal in de serie Vikings stopt, gaat Valhalla verder. De serie zou historisch zo accuraat mogelijk zijn waarbij onder andere de Battle of Stamford Bridge en Battle of Hastings voorbijkomen in de serie. Het is niet enkel entertainment, maar je steekt er ook nog wat van op. Hierbij de first look.

Peaky Blinders, seizoen 6

In 2022 mogen we ook Tommy Shelby en zijn kornuiten weer verwachten op de streamingdienst. Seizoen 6 zou het laatste zijn van de serie. Wel wordt er een grande finale verwacht in de vorm van een film. Wij kijken ernaar uit.

The Crown seizoen 5

Deze is nog ver weg, maar je mag The Crown verwachten in november 2022 op Netflix. Of het seizoen dan in één keer te bingen is of dat de afleveringen iedere week online komen is nog niet duidelijk. Hierbij alvast een boodschap van Queen Elizabeth:

Stranger Things 4

Dat Stranger Things seizoen 4 in 2022 komt, weet je al sinds mei 2021. Maar de trailer is zó onheilspellend dat we ‘m er gewoon nog even bijgezet hebben.

Ozark, seizoen 4

Dit is goed nieuws voor de Ozark-fanboys. De eerste helft van seizoen vier zal op 21 januari 2022 al verschijnen op de streamingdienst. De overige zeven afleveringen laten dan nog even op zich wachten, maar grote kans dat ook deze in 2022 vrijgegeven worden.

All Quiet on the Western Front

De film gaat over een groep schooljongens die vol vuur en passie naar het front gaan in de Eerste Wereldoorlog. Je krijgt langzaamaan de verschrikkingen die hebben plaatsgevonden in de loopgraven te zien. De productie van de film is begonnen in maart 2021, de film wordt in 2022 verwacht op Netflix. “They left for war as boys, never to return as men.”

Munich – The Edge of War

In 1938 staat Europa op de rand van de Tweede Wereldoorlog. Adolf Hitler staat op het punt om Tsjecho-Slowakije binnen te vallen. Met de oplopende spanning reizen twee oude vrienden naar München om te onderhandelen, maar ze vinden zichzelf op gevaarlijk terrein.

2022 zal weer een bomvol jaar worden met nog meer films en series dan eerder beschreven. Voor nu proberen we nog alles af te kijken, voordat er weer een nieuwe lading dikke content online komt op Netflix in 2022.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…