Netflix dropt officiele trailer van Snowpiercer!

CREDITS: Netflix screenshot | SnowPiecer

Een aantal weken geleden werd bekend dat Snowpiercer naar Netflix zou komen met een serie. Snowpiercer – de film – kwam in 2013 uit en is geregisseerd door Bong Joon-ho. Je weet wel: de beste man die ook Parasite voor zijn rekening nam. We zijn er zeker van dat Snowpiercer ook zo’n succes gaat worden als serie op Netflix. Het eerste seizoen zal 25 mei te zien zijn en Netflix heeft vandaag de officiële trailer gedropt.

Snowpiercer trailer online!

Snowpiercer gaat over een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan. Het experiment gaat volledig verkeerd en daardoor is de wereld ijskoud geworden. Je kan niet naar buiten, want de temperatuur is teruggelopen naar -119 graden.

De laatste overlevenden zitten in een trein. Daar moeten ze blijven tot de aarde weer is hersteld. Alleen zoals in iedere bevolking zijn er verschillen tussen rijk en arm. De coupes zijn ingedeeld en de armen komen in opstand. Ze vinden het mooi geweest en gaan verhaal halen. Op die manier moet iedereen proberen te overleven en zijn eigen hachje redden.

Als we de trailer zien kunnen we niet wachten tot 25 mei. Eerder gooide Netflix ook al een teaser online en de reacties waren lovend: