Moordlustige pop Chucky komt terug in remake Child’s Play

De moordlustige pop Chucky komt weer terug op de schermen. De makers van de remake van ‘IT’ hebben er dit keer voor gekozen om het eerste deel van de horrorhit ‘Child’s Play’ uit 1988 aan te pakken. Chucky werd na deze hit al snel een icoon in de wereld van de horrorfilms. Ook in de vervolgen speelt hij de hoofdrol. Inmiddels heeft deze moordende pop in het vierde deel Bride of Chucky een vriendinnetje opgedaan. Samen hebben zij in het vijfde deel Seed of Chucky zelfs een kind gekregen.

Moordlustige pop Chucky komt terug in remake Child’s Play

Het verhaallijn van de remake komt grotendeels overeen met het origineel. De seriemoordenaar Charles Lee Ray raakt op een avond gewond door een schietpartij. Voordat hij sterft legt hij zijn ziel in een pop in de speelgoedwinkel. De winkel wordt getroffen door bliksem en brandt volledig af. Een straathandelaar vindt deze pop en verkoopt hem aan de weduwe Karen. Zij geeft deze pop aan haar kind voor zijn zesde verjaardag. Dit is het begin van een hoop ellende door de moordlustige pop die zijn eigen gang gaat.

Liefhebbers van de film kunnen dit icoon in de wereld van horrorfilms vanaf 20 juni 2019 in de Nederlandse bioscopen bekijken. Hieronder is de eerste teaser trailer te zien van deze comeback. Wanna play?