Zien: zo knap zijn de mooiste vrouwen uit Vikings in real life

CREDITS: IG @katherynwinnick

De serie Vikings houdt de gemoederen flink bezig. Veel mensen zijn diehard fans en zij kunnen geen genoeg krijgen van Ragnar & Co. Dat bleek maar weer een aantal weken geleden toen de releasedatum van seizoen 6 werd bekendgemaakt. Internet ontplofte en de mensen konden niet wachten.

In de serie spelen een aantal bloedmooie vrouwen. Alleen de stijl van Vikings is zo authentiek dat je jezelf niet kan voorstellen hoe ze eruitzien in real life. Vandaar dat we het hoog tijd vonden om dat uit te zoeken.

Zó knap zijn de vrouwen uit Vikings in real life

Katheryn Winnick –  Lagertha

Katheryn Winnick speelt Lagertha in de serie Vikings. Ze was de eerste en ex-vrouw van Ragnar Lothbrok. De blonde actrice is 42 lentes jong en ze trekt gigantisch veel aandacht met haar sprankelende ogen. In de serie speelt ze soms keihard, maar we zijn er zeker van dat ze héél lief kan zijn in real life.

Georgia Hirst – Torvi

Torvi heeft een prominente rol in de serie. Ze is een Shiel-maiden en is de ex-vrouw van Jarl Borg. Als je haar Insta checkt dan zie je pas hoe mooi de 25-jarige actrice is in real life. De ster van Vikings heeft nog niet veel in andere films gespeeld, maar je kan er vergif op innemen  dat het goed gaat komen met Georgia.

https://www.instagram.com/p/B-40tX7DF8D/

Maude Hirst – Helga

Nog een mevrouw Hirst: Helga is een loyale vrouw in Vikings die de echtgenoot van Floki werd. Ze heeft het eind van de serie niet gehaald, in seizoen 4 werd ze gedood door Tanaruz.

Maude is een dame waar je in één oogopslag verliefd op wordt. Ze heeft geen rare kapsones en de actrice straalt uit dat ze geniet van het leven. Een gegeven waar we alleen maar blij van kunnen worden. Haar Insta-feed staat in het teken van yoga. Vandaar dat ze ook nog eens op-en-top fit is. Maude is de zus van Georgia Hirst in het échte leven. Aan talent dus geen gebrek in de familie Hirst.

Alyssa Sutherland – Queen Aslaug

Alyssa speelt de tweede vrouw van Ragnar in de serie: Aslaug. Ze was de voormalige koningin van Kattegat en heeft in Vikings een speciale gave. Ze kan namelijk door visioenen in de toekomst kijken.

Mevrouw Sutherland is in real life een creatieveling pur sang. Haar Insta-feed bestaat dan ook veelal uit eigengemaakte foto’s van de natuur. Zo nu en dan post ze een foto van haarzelf en dat is maar goed ook, want ze is bloedmooi.

https://www.instagram.com/p/6oD1_TMl3j/

Jennie Jacques – Judith

Jennie Jacques is de definitie van een goed mens. Ze zet zichzelf veel in voor goede doelen en ze is een ambassador voor de Open Medicine Foundation. In de serie speelt Jennie Judith van Northumbria. Ze was de dochter van koning Aelle van Northumbria en de vrouw van prins Aethelwulf van Wessex. Helaas haalt Judith ook niet het einde van de serie. In totaal is Jennie in 40 episodes te zien.

Jessalyn Gilsig – Siggy Haraldson

De natuurlijke schoonheid Jessalyn Gilsig speelt in Vikings Siggy; de sluwe vrouw van Earl Haraldson. In de serie wint ze gemakkelijk het vertrouwen van anderen. Of dit in real life ook ze is weten we niet, maar we snappen het ergens wel. Als je zo mooi bent win je natuurlijk ook al snel het vertrouwen van iemand…

Ida Nielsen – Margrethe

Ida speelt in Vikings de jonge Margrethe; een voormalige slaaf in Kattegat, die uiteindelijk bevrijd werd door Ubbe. In ruil daarvoor moest ze ook met hem trouwen.

We hopen voor Ida dat ze in het échte leven haar liefde min of meer zelf mag bepalen. Aan haar looks zal het in ieder geval niet liggen. We zijn er zeker van dat ze genoeg aandacht zal krijgen.

Lucy Martin – Ingrid

Laten we even eerlijk zijn: het is geen straf om dit artikel te schrijven. En daar is deze foto van Lucy Martin het bewijs van. Wát een schitterende vrouw is Lucy. In de serie speelt ze een inwoner van Kattegat die later de geheime minnares van Bjorn Ironside wordt. Doorgaans keuren we dat soort taferelen af, maar in dit geval kunnen we het Bjorn niet kwalijk nemen.

Ragga Ragnars – Gunnhild

Ragga heet eigenlijk Ragnheiður Ragnarsdóttir. We snappen dat ze er voor heeft gekozen om het wat makkelijker te maken. In de serie speelt Ragga de vrouw van Bjorn, Gunnhild. Ze steelt niet alleen in Vikings de show, ook in het échte leven is ze een ster. Mevrouw Ragnarsdóttir is het mooiste wat IJsland te bieden heeft.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…