Videoland bevestigt seizoen 6 van Mocro Maffia (en heeft meteen slecht nieuws)

CREDITS: Screenshot Mocro Maffia | Videoland

De hype rondom Mocro Maffia zet voort. En komt direct ook ten einde. Videoland maakte vandaag namelijk bekend dat er een zesde seizoen komt in 2024. Deel zes is dan ook gelijk de afsluiter van succesreeks.

Het is een nieuwtje nadat het vijfde seizoen ongeveer een week online staat nu. Fans kunnen zich dus nog één keer opmaken voor complete chaos.

Mocro Maffia seizoen 6 komt in 2024

Met oude beelden en de tekst ‘Van begin… tot eind. 2024 🔥’  zien we de aankondiging op Insta voorbijkomen. Over het verhaal en wie/wat we gaan terugzien is nog niet veel bekend. 2024 is ook nog wel een eindje weg, dus de stills, teasers en trailers zullen langzaam onze kant op komen. Zin in.

Videoland vertelt: ‘In 2024 komt er voor eens en altijd een einde aan de langdurige strijd in een meedogenloos finaleseizoen.’  Het vervolg op seizoen 5, die op dit moment wéér goed ontvangen wordt door liefhebbers, is in ieder geval een positieve voorbode. Dat vinden de fans ook: ‘Zit net in S5….wordt nu alleen maar spannender, had het idee dat dit het laatste seizoen was, gelukkig niet,’ lezen we op de socials. 

Trailer seizoen 5

Dat seizoen 5 alleen maar spannender wordt, is geen woord aan gelogen. Onder anderen De Paus, Potlood en Romano zitten weer in het seizoen en het is chaos aan alle kanten. Mocht je nog geen tijd gehad hebben om het te checken, dan hebben we hier nog een keer de trailer voor je. Geloof ons: dan maak je wel tijd.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…