Verrassing: Videoland dropt miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Zo nu en dan willen we verrast worden. Daar worden wij mensen blij van. Videoland weet dat blijkbaar als geen ander. Uit het niets heeft de streamingdienst namelijk een extra miniserie van Mocro Maffia gedropt: Komtgoed. Het betreft een zevendelige serie om van te watertanden.

Videoland dropt miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Videoland omschrijft de miniserie als dé voorbereiding op seizoen 3, die volgende week vrijdag zal verschijnen. Het verhaal gaat over de vijftienjarige ‘Komtgoed’. In het begin van de trailer is te zien dat een jongeman een autoruit ingooit met een slot. Met op de achtergrond de vraag: ”Wat is er op die avond gebeurd met dat slot en de auto?”

De 15-jarige raakt betrokken bij een gevecht op straat. Het escaleert en hij belandt in de klauwen van justitie. Daarom krijgt hij jeugddetentie en komt hij in een pleeggezin terecht. Er lijkt nog maar één weg iets van zijn leven te maken…

Voorbereiding Mocro Maffia seizoen 3

Mocro Maffia seizoen 3 gaat verder waar Komtgoed stopt. Daarom beschrijft Videoland het als de ultieme voorbereiding op seizoen 3. In het nieuwe seizoen zal het personage Komtgoed ook terug te zien zijn. Dat belooft veel goeds.