De meest stylish mannelijke acteurs van dit moment

CREDITS: Bigstock

Het hele jaar door verschijnen de meest modieuze mannelijke acteurs op het witte doek. Je hebt waarschijnlijk een waslijst aan films gezien. Maar heb je deze acteurs ook gezien? Bij filmopnames dragen acteurs outfits die speciaal uitgekozen zijn voor hun personage. De vraag is natuurlijk: lopen ze in hun vrije tijd er net zo goed bij? Jazeker, dat doen ze en dat laten ze graag zien.

De meest modieuze mannelijke acteurs van het jaar 2020

De meest modieuze mannelijke acteurs van dit moment is een cocktail van gevestigde namen en nieuwe gezichten. Je moet natuurlijk wel up-to-date blijven. Er zitten ook een paar opkomende acteurs tussen, wellicht ken je ze al. Zo ja, kijk dan maar eens goed hoe stijlvol deze acteurs zich kleden. Zo nee, leer de nieuwe acteurs kennen en misschien kom je ook een paar verborgen films tegen.

Rami Malek

We trappen af met niemand minder dan Rami Malek, dé kersverse vijand van James Bond in No Time To Die. De acteur mocht in 2019 de prijs in ontvangst nemen voor beste mannelijke rol in Bohemian Rhapsody.  Rami ziet er op het eerste oog altijd gewoon normaal uit. Totdat je een tweede blik op hem werpt. Hij draagt bomberjacks, overhemden en grijze flanellen broeken. De kleding is eenvoudig en ingetogen, wat perfect bij hem staat. Bij evenementen is hij te bewonderen in Berluti-pakken met zijde overhemden.

Matt Smith

De 37-jarige Matt Smith, onder andere bekend van Doctor Who, is het voorbeeld van een typische Engelsman. Hij is beleefd, aangenaam en iets wat ingetrokken. Daarnaast weet hij het altijd voor elkaar te krijgen om in de schijnwerpers te lopen met zijn perfectly tailored suits. Matt Smith laat zien dat het streven naar onze klassieke outfits nog steeds mogelijk is.

Donald Glover

Donald Glover is ook wel bekend als Childisch Gambino. De acteur en zanger weet de hele wereld toch altijd aan te spreken met zijn acties. Zo is hij bekend van zijn absolute hit: This Is America en meerdere films. Hij speelde zelfs de stem van simba in de re-make van The Lion King. Donald is een modeexpert: hij rockt de jaren ’70 stijl zonder dat het geforceerd is.

Keanu Reaves

Keanu Reaves, ook wel bekend als John Wick, ging van een sombere stijl naar zo modieus als maar kan. Zo was hij zelfs het gezicht van de Saint Laurents AW19-Campagne. Hij is in het grimmige zwart-wit áltijd on point.

Daniel Craig

The one and only James Bond moet wel stylish voor de dag komen op een doordeweekse dinsdag. Het zou raar zijn als je qua personage de meest stijlvolle man ooit bent, maar het in het dagelijks leven verneukt. Craig was eerst altijd te bewonderen in zijn dunne Tom Ford-pakken, nu is hij overgestapt naar de zachtere Brunello Cucinelli-pakken.

https://www.instagram.com/p/B_FkxZoDK_D/

Jeff Goldblum

Is Jeff Goldblum echt? Of is het een persona die bedacht is door de redacteuren van diverse tijdschriften. Hij lijkt op een fantasie van middelbare leeftijd. Zijn stijl staat bekend als groovy, maar niet té hip. Hoe krijgt ‘ie het voor elkaar om dezelfde lairy Prada-bowlingshirts te dragen als de rapper Pusha T? Toch staat het hem en dat met een leeftijd van 66 jaar is hij hipper dan de meeste dertigjarigen.

Ryan Gosling

De dames zijn gek op hem en dat komt deels door zijn modieuze stijl. Dat Ryan Gosling stijlvol is, is een feit. Er valt niet over Ryan te discussiëren, maar waarom eigenlijk? Met zijn jaren ’60 Hollywood stijl en relaxte charme krijgt hij het altijd voor elkaar om er stijlvol bij te lopen.

Ryan Reynolds

De acteur maakte furore met zijn hilarische rol in de film Deadpool. Mode is vaak verbonden aan een statement, toch lukt het Ryan Reynolds om een statement te maken door geen statement te maken. Volg je het nog een beetje? Door een uniform te dragen met alleen maar Amerikaanse basics draagt Reynolds bij als één van de meest modieuze acteurs die op het witte doek verschijnen.

Brad Pitt

Kijken wij later alleen nog maar terug naar de producties van Netflix in plaats van Hollywood? Dan is de film waar we Brad Pitt van herinneren: Once Upon A Time In….. Hollywood. Brad Pitt laat zien hoe je als Amerikaans icoon gekleed door het leven moet. Een T-shirt, spijkerbroek, cowboy laarzen en een pilotenbril waar je u tegen zegt maken zijn stijl. Zijn stijl is ruig, mannelijk en brengt een bepaalde charme met zich mee.

Timothée Chalamet

Timothée Chalamet was te bewonderen in Intersellar, Beautiful boy, The King en nog meer films. Chalamet laat zien hoe je gekleed kan gaan als een echte royalty. Hij weet met zijn magere lichaamsbouw en haarstijl de perfecte kleding modieus te dragen. Mensen zien in hem een bepaalde tovenarij met mode die ze ook zagen in David Bowie en Fred Astaire.