Hier is The Takeover: met Frank Lammers en de bloedmooie Holly Mae Brood

Lammers gaat lekker. Héél lekker. Als drugsbaas Ferry heeft hij heel veel harten veroverd, en niet alleen in Nederland en België… Mede daardoor heeft hij vorige week de Televizier-Ring voor Beste Acteur in ontvangst mogen nemen. En juist daardoor komt Netflix nu met een perfect getimede trailer voor een nieuwe Nederlandse film: The Takeover. Een film over een ethische hacker die onbedoeld een ongekend groot internationaal crimineel netwerk platlegt.

De trailer van The Takeover is hier – met Frank Lammers

Naast Frank Lammers spelen ook Holly Mae Brood en Geza Weisz belangrijke rollen in de film. Mevrouw Brood speelt de ethische hacker Mel Bandison die op de vlucht moet voor criminelen, maar ook voor de politie. Dat komt door een deepfake video, waaruit blijkt dat zij een moord heeft gepleegd. En dat doet ze samen met haar onhandige blind date van de avond ervoor.

Op de vlucht schakelt ze de hulp in van Lammers, die als één van de beste hackers bekendstaat. Of ja, zij weet dat hij zo goed is. Op die manier doet ze alles om de waarheid boven te krijgen.

Genoeg actie

Bij een hacker-film denk je 1,2,3 niet aan héél veel actie. Maar Netflix heeft dat anders aangepakt. In de trailer komen veel achtervolgingen, arrestaties, huisdoorzoekingen en nog veel meer voorbij. En dat is alles dus met de bloedmooie Holly Mae Brood en de beste Nederlandse acteur van dit moment: Frank Lammers.

Source:
Netflix Media Center
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…