Netflix dropt onheilspellende trailer van 1899, van de makers van Dark

Een nieuwe Netflix-drop met een degelijke portie flashbacks is altijd een goede combinatie. 1899 pompt ook nog een extra lading mysterie en actie op je beeldscherm, waardoor deze release nú al niet meer stuk kan.

1899: What is lost, will be found

Het lange wachten nadert zijn einde. Binnenkort zal de mysterieuze serie 1899 op Netflix zijn opwachting mogen maken. Nu de makers van DARK de trailer hebben onthuld, blijken de verwachtingen zelfs nog meer overtroffen te worden. 1899 vertelt het bijzondere verhaal van een groep immigranten onderweg van Europa naar The Promised Land, a.k.a. USA. De inzittenden van het schip worden allesbehalve op een cruise gestuurd hun leven elders op te kunnen pakken. Wanneer ze stranden op een verlaten schip, lijkt alles minder rooskleurig dan het ooit had geleken.

De release laat niet lang op zich wachten

Gelukkig is het niet lang wachten voordat je aan de slag kan. De trailer is kort voor de echte release gedropt. Het lukt ze in ieder geval uitstekend de nodige ongeduldige bingewatchers te laten verlangen naar de serie zelf. Het aftellen kan beginnen, 17 november kun jij jezelf in het mysterie onderdompelen en de acht afleveringen binnen no-time kapot te draaien.

Check de trailer alvast en maak je klaar voor een reis terug in de tijd.